De Style Edition Veranda


Een prachtige veranda kan nu ook bij u in de tuin gebouwd worden! Een prachtige overkapping in de tuin zorgt voor dat beetje éxtra sfeer en gezelligheid. U kan er dagenlang doorbrengen in de zomer, maar ook in de wintermaanden komt een overkapping goed te pas. Een veranda bouwen is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, daar komt Top Veranda's om de hoek kijken. Uw veranda specialist: Top Veranda's geeft standaard 10 jaar garantie op het aluminium en 10 jaar garantie op de polycarbonaatplaten. Indien wij de veranda monteren heeft de klant altijd 1 jaar garantie op eventuele lekkages. Benieuwd naar onze veranda's, tuinkamers, wanden & overige producten? Vraag dan nu gemakkelijk onze brochure aan! Kijk en geniet van deze sprankelende brochure met vele ideeën en mogelijkheden.

Brochure aanvragen 

Veranda in vier verschillende kleuren

  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • 16 mm polycarbonaat GD helder of GD Opaal
  • Grootprofiel vlak
  • Statische berekening

veranda kopen in den bosch

Product omschrijving

Welke ruimte uw tuin ook biedt, welke vorm uw woning ook heeft, Top Veranda's heeft voor iedere situatie een passende veranda. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuisje met veranda of een kunststof veranda. De Style Edition overkapping is leverbaar in diverse uitvoeringen:

  • Rechte uitvoering met 45° hoek
  • Waaiervorm met 45° hoek
  • Waaiervorm met 90° hoek

Een veranda geheel naar smaak kopen

Gaat u voor een klassieke veranda of toch liever voor een maatwerk? Laat u inspireren bij ons in Den Bosch nabij Rosmalen, Berlicum en Vlijmen of plan een afspraak in. U kan kiezen voor een polycarbonaat veranda, vrijstaande overkapping, eentje met een schuifdak of juist een veranda met een plat dak. Bent u er nog niet helemaal uit? Check dan eens onze blog: ''Welk materiaal voor een veranda kiezen?'' voor inspiratie.

Glazen veranda

Bekijk meer productgroepen in de categorie Maatwerk

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden