Verwarming

Met een terrasverwarmer of terraskachel van Top Veranda's kunt u eindeloos genieten in uw tuinkamer of veranda. Onze heaters bieden u een behaaglijke warmte aan voor als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in uw tuinkamer.

Heater kopen voor uw overkapping

Terrasverwarming is ideaal om ’s avonds lang in uw veranda of overkapping te blijven zitten met vrienden en familie. Met onze moderne heaters kunt u ook op frissere avonden aangenaam genieten van uw veranda of terras. Ook in de koude maanden van het jaar kunt u met een terrasheater heerlijk comfortabel buiten zitten en maakt u nog meer gebruik van uw veranda!

Aan het plafond of aan de wand

Bij het kiezen van de juiste verwarming voor uw veranda of terras moet u op een aantal zaken letten. Zo ook waar u de heater gaat bevestigen; aan een plafond, wand of onder een parasol.

Bereik

Een ander punt waar u rekening mee moet houden is het bereik van de heater. Wij kunnen u van alle informatie voorzien tijdens een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u onze brochure aanvragen voor een overzicht van prijzen en producten. 

Brochure aanvragen
 

Afstandsbediening

Een afstandsbediening brengt veel voordelen met zich mee. Op afstand uw verwarming inschakelen of net een tikje warmer zetten. Een groot deel van onze heaters wordt geleverd met een afstandsbediening. Daarnaast zijn de Golden 2000 Amber Smart en Heat & Beat te bedienen met uw Smartphone!

Muziek en sfeer verlichting

Helemaal bijzonder is de Heat & Beat; een heater die naast een afstandsbediening beschikt over bluetooth speakers en LED sfeer verlichting. De warmte, muziek en sfeerverlichting van de Heat & Beat is te besturen met uw smartphone. Wilt u voordat u overgaat tot het kopen van een professionele terrasheater eerst eens kijken welke verwarmer het beste past bij uw veranda of overkapping? Kom langs in onze uitgebreide showroom in Den Bosch. Hier kunnen wij u al onze producten demonstreren. Bovendien kunnen we u voorzien van alle benodigde informatie over onze producten. De beste terrasheater vindt u gegarandeerd bij ons!

Afspraak inplannen


 

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers, overkappingen én extra's in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden