De Legend Polycarbonaat Veranda

 


Betaalbare kwaliteit

De Legend Polycarbonaat Edition veranda is de veranda waar het voor Top Veranda's allemaal mee begonnen is. Deze veranda was de veranda die wij als eerste verkochten en thuis monteerden. Nu is ons aanbod veranda's, tuinkamers en wanden sterk uitgebreid. Al de veranda's die wij nu nog meer verkopen, zijn gebaseerd op de Legend Polycarbonaat Edition. Deze veranda is er een met een sterk, robuust en uitgekiend systeem wat wel tegen een stootje kan. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw veranda schade oploopt tijdens een storm. 

Verschillende opties voor de Legend Polycarbonaat Edition

U zult misschien denken dat de Legend Polycarbonaat Edition veranda een complete veranda is die zo in uw tuin geplaatst wordt, maar niets is minder waar. U kunt kiezen uit verschillende opties voor deze veranda. Ten eerste is de kleur van belang. Want welke kleur past nou het beste bij uw huis? Dat is natuurlijk geheel naar eigen smaak te kiezen. De Legend Polycarbonaat Edition is te koop in drie standaard kleuren:

  • Wit (RAL 9016)
  • Crèmewit (RAL 9001)
  • Grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)

complete polycarbonaat veranda kopen

De veranda wordt standaard geleverd met een polycarbonaat dak, maar u moet nog wel een keuze maken over welk soort polycarbonaat. Gaat u voor helder of opaal? Opaal is eigenlijk gewoon wit transparant. Met deze keuze krijgt u iets meer diffuus licht. Beide keuzes zorgen ervoor dat u nog naar buiten kan kijken en dat er genoeg zonlicht in uw veranda komt. Opaal polycarbonaat laat echter de sterke zonnestralen niet door. Dit kan ideaal zijn als u niet wilt dat de felle zon in uw ogen schijnt. Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat de grootte van de veranda goed bij uw huis past. De Legend Polycarbonaat Edition is in 20 standaard veranda-afmetingen beschikbaar is. De Legend Polycarbonaat veranda staat erom bekend dat deze ook geschikt is voor een groot profiel vlak. Als er tussen deze standaard afmetingen geen match voor u bijzit kunnen wij voor een meerprijs de veranda op maat maken. 

Onderhoud van uw Legend Polycarbonaat veranda

Met de juiste verzorging van uw Legend Polycarbonaat veranda blijft deze jarenlang mooi. Ten eerste heeft u bij Top Veranda's altijd tien jaar garantie op u veranda. Zo weet u zeker dat als er iets binnen tien jaar toch iets stuk gaat, wij het probleem voor u oplossen. Het fijne aan de Legend Polycarbonaat veranda is dat deze redelijk makkelijk schoon te houden is. Als u de veranda goed schoon houdt, kunt u er nog langer van genieten. U kunt het polycarbonaat gerust schoonmaken met wat warm water en een klein beetje schoonmaakmiddel. 

Onderhoud van uw Legend Polycarbonaat veranda

Legend Polycarbonaat Edition veranda kopen in Den Bosch

De Legend Polycarbonaat Edition is een veranda die u niet mag missen in uw tuin. De extra sterke goot en statische berekening zorgen ervoor dat deze veranda een goede keuze voor iedereen is. Bent u geïnteresseerd in een Legend Polycarbonaat Edition veranda? U bent van harte welkom in onze luxe showroom in Den Bosch. U kunt via het formulier een afspraak inplannen. Wij kunnen echter alleen een reële offerte maken als u een paar duidelijke en actuele foto's meebrengt. Een kopje koffie of thee met een lekker gebakje wachten op u!

Glas veranda

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda met polycarbonaat dak