De Superior Polycarbonaat Veranda

Polycarbonaat veranda kopen in Den Bosch

Onze populaire Superior Edition is een van de sterkste aluminium veranda's die er is én ook nog eens de eerste die wij in 2015 hebben uitgebracht. De laatste paar jaren kiezen steeds meer mensen voor een polycarbonaat veranda die bestaat uit een aluminium frame met een licht maar duurzaam kunststof dak.
 

Plan uw bezoek

 


Veranda polycarbonaat of glas?

Polycarbonaat is een sterke, harde en doorzichtige kunststof. Polycarbonaat platen bieden velen voordelen ten opzichte van een glazen veranda. Zo wordt het lichtinval beperkt omdat polycarbonaat maar 20 tot 80 procent licht doorlaat. In de zomermaanden wordt uw veranda dus niet te warm en kunt u zelfs op de heetste dag genieten in uw veranda. Verder zijn de voordelen van polycarbonaat als volgt:

  • Polycarbonaat is lichtgewicht en dit maakt een grote spanningsboog mogelijk.
  • Polycarbonaat is eenvoudig in onderhoud - de polycarbonaat dakplaten blijven namelijk jarenlang mooi en ze verouderen niet door de UV beschermde coating. 

Een glazen veranda heeft meer lichtinval en heeft een net iets andere uitstraling, waar gaat uw voorkeur naar uit? Als u hier advies in wilt, dan kunt u gerust contact met ons opnemen of een bezoek inplannen.

Polycarbonaat veranda - superior edition kopen

Polycarbonaat veranda - superior edition kopen

Onze Superior Edition is een polycarbonaat veranda die enorme draagkrachten kent. Het is namelijk zo dat deze veranda opgebouwd kan worden tot een grootte van zo'n 7 meter in de breedte en 6 meter diep. Hierdoor heeft u maar liefst 42 m² op slechts twee staanders! Dit maakt deze veranda ook uitermate geschikt voor een horecaonderneming of sportvereniging. U kunt bij deze polycarbonaat veranda kiezen uit twee soorten dakbedekking:

  1. Polycarbonaat GD helder
  2. Polycarbonaat GD Opaal

De GD Helder is helder van kleur en laat het licht door & de GD Opaal is melkwit van kleur.

*Tegen een meerprijs kan er bovendien gekozen worden voor polycarbonaat dakbedekking met specifieke eigenschappen. Denk aan bijvoorbeeld hitte werende platen.

TuinkamerExtra mogelijkheden voor uw polycarbonaat veranda

Voor de Superior Edition zijn diverse extra opties verkrijgbaar, zoals glasschuifwanden waarmee u beschermt bent tegen kou en regen.

  • Al vanaf €4.359,- verkrijgbaar

Soorten polycarbonaat, welke zijn er?

Een van de meest populaire en bekende soorten polycarbonaat dakplaten zijn de zogenaamde ''kanaalplaten' die bestaan uit diverse plastic buisjes. Hier kunt u niet helemaal doorheen kijken maar er zijn dergelijke kanaalplaten ook in verschillende kleuren en met non-transparant (opaal) polycarbonaat, bijvoorbeeld in melkwit. Iedere soort polycarbonaat heeft andere eigenschappen op het gebied van isolatie, lichtdoorlatendheid en draagkracht. Het maken van deze keuze is uiteraard bepalend voor het comfort en de uitstraling van uw veranda, laat u daarom altijd goed adviseren door een van onze werknemers. 

Polycarbonaat dakplaten - beter dan glas?

Zoals we net al zeiden, zijn polycarbonaat enorm sterk en bijna net zo transparant als glas maar hebben dan toch het voordeel dat zij lichtgewicht zijn. Dit maakt polycarbonaat dakplaten enorm geschikt voor een verandadak. Een polycarbonaat overkapping is bovendien bestand tegen steenslag en hagel & is minder krasbestendig dan een glazen veranda. 

Polycarbonaat dat 

Transparante dakplaten zijn helemaal hip bij het kopen van een veranda. Overweegt u een polycarbonaat veranda? Dan kunt u het beste bij ons langskomen in GroenRijk Den Bosch en onze veranda's in het echt bekijken. Hier hebben wij onze showmodellen veranda's op ware grootte gebouwd zodat u een goed beeld krijgt van de veranda. 

Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijstaande veranda, veranda's met schuifdak, tuinkamers en glasschuifwanden

Nieuw! Veranda in 3D met onze augmented reality ervaring

U wilt uw tuin verrijken met de Superior Edition overkapping, maar vindt het lastig in te beelden hoe uw veranda er uiteindelijk uit komt te zien. U ontdekt het nu heel eenvoudig met onze veranda 3D ervaring! Middels deze augmented reality experience heeft u met een paar klikken een perfect beeld bij uw nieuwe aanwinst. U kunt kiezen uit drie formaten. Open de camera van uw telefoon en scan vervolgens de QR code die u te zien krijgt wanneer u op één van onderstaande links klikt. U hoeft geen app te downloaden; u kunt direct op de link klikken die u nu te zien krijgt. Loop de tuin in en plaats de veranda waar u deze het liefst zou zien. De rest wijst zich vanzelf!
 

Exclusive Edition: 4 meter breed


Exclusive Edition: 5 meter breed


Exclusive Edition: 6 meter breed 

 

 

Easy polycarbonaat veranda

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda met polycarbonaat dak

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden