De Legend Glas Veranda

Glazen veranda kopen

Een glazen veranda is ideaal voor een exclusieve uitstraling en een maximale lichtinval in uw veranda! Een iets luxere variant op de Legend Polycarbonaat Edition, is de Legend Glas Edition Veranda, deze is voorzien van een glazen dakbedekking. De Legend Edition met glazen dakbedekking brengt veel verschillende voordelen met zich mee:

 • Veel lichtinval 
 • Creëert ruimte 
 • Luxueuze uitstraling
 • Eenvoudig om te zetten in complete tuinkamer

Bekijk alle prijzen


 

 • Vanaf €2.159 verkrijgbaar!

Glazen veranda kopen

Tuinkamer of veranda? Het kan allebei!

Door het mooie, heldere glas creëert u een veranda die nóg ruimer overkomt dan dat hij is. Bovendien heeft u geen last van donkere ruimtes en de warmte die door het glas heen komt zal ook in de ruimte blijven. Natuurlijk zorgt een veranda met glas voor een strakke, luxueuze uitstraling. Deze Legend Edition veranda met glazen dakbedekking is in 65 standaard veranda- afmetingen verkrijgbaar. Natuurlijk levert Top Veranda's ook deze glazen overkapping in afmetingen op maat, geheel op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Bovendien is ook deze Legend Edition veranda glas uit te breiden met opties om uw comfort nog verder te vergroten en het maximale uit uw veranda te halen. U kunt er bijvoorbeeld een complete tuinkamer van maken! Ook wanneer u een langere tijd over een van onze veranda's beschikt, is het op ieder moment mogelijk om uw veranda uit te breiden met onze diverse comfort opties. 

Glazen schuifwand / Glazen schuifwand overkapping

Wij bieden volledige glazen schuifwanden aan voor veranda's. Onze volledige glazen veranda schuifwanden worden daarom compleet bij u geleverd en komen met veiligheidsglas. Wist u dat onze glasschuifwanden van Duitse kwaliteit zijn? Door onze doorzichtige glassystemen heeft u een ruimtelijk zicht van uw tuin en geniet u optimaal in de zomer en winter. U schuift de glaspanelen elke kant op die u wilt, zodat ze altijd passend zijn in uw eigen veranda. Glaspanelen van Top Veranda's zijn verkrijgbaar in twee maten:

Glazen schuifwand / Glazen schuifwand overkapping

Veranda schuifwanden prijs

De prijs van onze glazen schuifwanden en andere wanden van bijvoorbeeld aluminium is nader te bepalen aan de hand van de grootte van uw veranda. Steeds meer mensen ontdekken de grote voordelen van een glazen veranda. Natuurlijk heeft u de keuze om te kiezen voor een standaard overkapping, maar u kunt ook kiezen voor een gehele glazen veranda op maat. Naast dat veranda's de waarde van uw woning vermeerderen, zijn veranda glaswanden een handige bescherming voor al uw ramen, deuren en schilderwerk, wat u veel onderhoud bespaart! Erg fijn natuurlijk. 

Extra luxe en stijl voor veranda glas

 • Terrasoverkapping glas
 • 4 standaard kleuren: Wit RAL 9016 | Zwart structuur RAL 9005 | Antraciet structuur RAL 7016 | Crème wit RAL 9001 | Grijs structuur RAL 9007
 • 8 of 10 mm veiligheidsglas
 • Groot profiel vlak
 • 65 standaard veranda afmetingen
 • Statische berekening

Aanbieding veranda

U kunt bij ons in Den Bosch terecht voor een goedkope veranda, maar ook de luxueuze varianten zijn te koop in Den Bosch bij Top Veranda's. Een veranda glas aanbieding komt regelmatig voor, dus houd onze website goed in de gaten of neem contact met ons op. Twijfelt u tussen een overkapping glas of polycarbonaat? Laat u dan adviseren of een glazen overkapping of polycarbonaat veranda beter bij u past door een van onze werknemers.

Ook voor tuinkamers, wanden, zonwering en andere veranda's zoals de hoekvariant veranda & de vrijstaande veranda kunt u bij ons terecht. Dus woont u nabij Rosmalen, Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Middelrode, Heeswijk, Vinkel, Geffen, Heesch of Kerkdrie? Kom dan langs voor de mooiste glazen veranda's.

Nieuw! Uw veranda in 3D met onze augmented reality ervaring

U wilt uw tuin verrijken met de Legend Edition overkapping, maar vindt het lastig in te beelden hoe uw veranda er uiteindelijk uit komt te zien. U ontdekt het nu heel eenvoudig met onze veranda 3D ervaring! Middels deze augmented reality experience heeft u met een paar klikken een perfect beeld bij uw nieuwe aanwinst. U kunt kiezen uit drie formaten. Open de camera van uw telefoon en scan vervolgens de QR code die u te zien krijgt wanneer u op één van onderstaande links klikt. U hoeft geen app te downloaden; u kunt direct op de link klikken die u nu te zien krijgt. Loop de tuin in en plaats de veranda waar u deze het liefst zou zien. De rest wijst zich vanzelf!
 

Legend Edition: 4 meter breed


Legend Edition: 5 meter breed


Legend Edition: 6 meter breed

 

 

Plan uw bezoek

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda met glas dak

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden