De Expert Glas Veranda


Een glazen veranda in Den Bosch koopt u natuurlijk bij Top Veranda's! Heeft u altijd al een veranda gewild met een ultiem vrij uitzicht én mooi lichtinval? Dan is de Expert Edition veranda met glas de perfecte match voor u. Deze glazen overkapping heeft een glazen dakbedekking & extra sterke goot!

Glazen dakbedekking voor uw glas veranda

Een glazen veranda aan huis is de droom van velen. Glazen dakpanelen vindt u enorm veel terug in tuinen in Nederland, omdat we nu eenmaal dol zijn op lichtinval. Dankzij de extra sterke goot, is de mogelijkheid daar om de Expert Edition op slechts twee staanders te laten rusten wat zorgt voor een vrij en ruimtelijk uitzicht. Doordat het glas helder en doorschijnend is, creëert u met gemak een mooie licht inval, waardoor de toch al ruime Expert Edition veranda nóg ruimtelijker zal overkomen. Als u op zoek bent naar een strakke en modieuze veranda dan hoeft u niet verder te zoeken, want luxer dan dit wordt het haast niet! U kunt uiteraard uw veranda uitbreiden met hittewerend glas of mat glas tegenover een meerprijs. 

  • Al vanaf €2.469 verkrijgbaar

Brochure


 

Glazen dakbedekking voor uw glas veranda

Glazen overkapping kopen in Den Bosch

Deze overkapping wordt ook wel een luxer broertje van de Expert Polycarbonaat Edition genoemd. Deze veranda heeft dezelfde kenmerken als de Expert Polycarbonaat Edition maar is in plaats van polycarbonaat, uitgevoerd met een glazen dakbedekking.

  • Veranda met glasdak en extra stevige goot
  • 3 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • 8 mm veiligheidsglas
  • Grootprofiel vlak
  • 20 standaard veranda-afmetingen
  • Statische berekening

Extra optie mogelijkheden veranda met glas

Natuurlijk kunt u uw veranda zo luxe mogelijk bouwen als u zelf zou willen. Zo kunt u gemakkelijk een zij- en/of voorwand monteren bij deze glazen veranda. Dankzij de extra kamers in de verstevigde goot, is dit zeer eenvoudig. Daarnaast biedt Top Veranda's nog veel opties om nu nóg langer te laten genieten van uw veranda. Liever een glazen overkapping met zonweringvrijstaande veranda, veranda met schuifdak of een veranda met polycarbonaat dak? Ook dan hoeft u niet verder te zoeken! Plan eens een afspraak in met een van onze werknemers en laat u inspireren qua mogelijkheden. 

Afspraak inplannen

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda met glas dak

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden