De Expert Polycarbonaat Veranda


Een veranda van polycarbonaat vindt u bij ons tuincentrum in Den Bosch. Kunststof dakplaten zijn namelijk enorm populair. Hieronder valt de veranda: Expert Edition Polycarbonaat. Dit is een variant van onze Legend Edition veranda, uitgevoerd met een extra sterke GIGA goot. Doordat deze polycarbonaat veranda is uitgevoerd met een sterke goot, is het mogelijk om veranda's van grotere afmetingen op slechts twee staanders te laten rusten. Het grote voordeel hiervan is dat u veel meer kunt genieten van aan mooier & vrijer uitzicht. Bovendien kunt u de ruimte onder uw overkapping / veranda nóg flexibeler indelen.

Kosten veranda polycarbonaat?

Onze veranda polycarbonaat prijzen verschillen per veranda, u kunt het beste langskomen en met een van onze werknemers de opties doornemen. Een goedkope veranda gaat u gegarandeerd vinden bij ons! 

 • Al vanaf €1.859,- verkrijgbaar.

Dakbedekking veranda polycarbonaat 

Ook wordt de Expert Edition veel gebruikt wanneer er zij-en/of voor wanden moeten worden geplaatst. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten dakbedekking bij deze polycarbonaat platen:

 • Polycarbonaat dakbedekking GD Helder
 • Polycarbonaat dakbedekking GD Opaal

Wilt u liever hittewerende polycarbonaat dakbedekking? Dat is uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs. 

Wat is het verschil met opaal en helder polycarbonaat platen?

Dit is een vraag die wij veelal te horen krijgen in Den Bosch. Zoals we net zeiden, is onze polycarbonaat veranda leverbaar in twee soorten kunststof. Een opaal dakplaat zorgt voor zachter en meer diffuus licht omdat opaal heel wit en transparant is. De opaal platen laten voldoende licht door en zorgen voor goed zicht. Wilt u juist veel licht doorlaten, dan is helder een goede keuze voor u. Polycarbonaat is een kunststof met veel verschillende voordelen blijkt uit de ervaringen van een polycarbonaat overkapping:

 • Polycarbonaat is lichtgewicht
 • Polycarbonaat is sterk materiaal
 • Polycarbonaat is slagvast

Plan uw bezoek
Koop uw polycarbonaat overkapping in Den Bosch

Polycarbonaat platen voor uw veranda kopen

Polycarbonaat is enorm populair voor veranda's en overkappingen. U kunt nu zelfs van uw veranda een complete tuinkamer maken of u kunt voor een zonwering kiezen als u uzelf goed wilt beschermen tegen zon. Bijna al onze veranda's van polycarbonaat zijn uit te breiden met veel opties zodat deze helemaal naar uw wensen is. Staat bij u luxe en comfort centraal? Dan is een glazen veranda wellicht wat voor u. 

Polycarbonaat voor uw veranda

 • Veranda met polycarbonaat dak en extra stevige goot
 • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
 • 16 mm polycarbonaat GD helder of GD Opaal
 • Grootprofiel vlak
 • Extra sterke goot
 • 20 standaard veranda-afmetingen
 • Statische berekening

Liever een vrijstaande veranda polycarbonaat?

Er kiezen nog steeds enorm veel mensen voor een polycarbonaat overkapping, die bestaat uit een aluminium frame met een licht maar duurzaam kunststof dak. Dit komt mede dankzij de vele voordelen van kunststof. Zo is een polycarbonaat veranda bestand tegen hagel en steenslag, maar wel minder krasbestendig dan glas. U kunt bij ons in Den Bosch ook terecht voor een vrijstaande veranda, veranda met schuifdak, veranda met een glazen dak en maatwerk overkappingen

Brochure aanvragen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda met polycarbonaat dak

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden