Glazen schuifwand Den Bosch

Glasschuifwanden koopt u bij Top Veranda'sGlazen schuifwanden zijn de perfecte manier om uw ruimte in Den Bosch door twee te delen. Als u een grote ruimte heeft, kunt u gebruik maken van glasschuifwanden. De wanden vangen ook nog eens wind. Dit maakt de glasschuifwand effectief, maar ook elegant. De glazen worden van veiligheidsglas gemaakt, zodat het extra veilig is.

Glasschuifwanden kopen in bij Top Veranda's

Bij Top Veranda's in Den Bosch heeft u de keuze uit meerdere glasschuifwanden. U kunt kiezen uit:

  • Glasscheidingswand Clearview
  • Glasscheidingswand Crystal

De balustrade of balkonafscheiding wordt gemaakt van glas en afgewerkt met rvs-onderdelen en klemmen. Om extra veiligheid in uw veranda te brengen zijn de glazen geslaagd of gehard.

Neem contact op met Top Veranda's

Als u geïnteresseerd bent in een glasschuifwand bent u van harte welkom in onze luxe showroom in Den Bosch! Wij staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Het enige wat wij van u nodig hebben, is wat informatie en foto’s van uw huis waar u de glasschuifwand wil plaatsen. Dit kan ook een veranda of tuinkamer zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een offerte maken. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Den Bosch!

Neem contact op >

Glasschuifwanden koopt u bij Top Veranda's

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden