Waarom een schuur met overkapping écht iets voor u is!

Een schuur met overkapping is een geweldige manier om de tuin te verrijken en tegelijkertijd extra ruimte en functionaliteit toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte voor gereedschap en fietsen, of een plek wilt creëren om buiten te ontspannen en te genieten van het mooie weer, een schuur met overkapping is een uitstekende keuze. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u voor het zonnetje doorbreekt ook een veranda in de tuin? Maak snel een afspraak en kom praten over de mogelijkheden. Dan zullen wij u in de blogartikel vast vertellen waarom zo'n schuur i-de-aal is!

Multifunctioneel genieten

Er zal niemand zijn die 'nee' zegt tegen een beetje extra opslagruimte. Als mens verzamel je toch onverhoopt een enorme collectie aan spullen. Maar waar laat je die? Nou, in een schuur! Een schuur met overkapping biedt echter niet alleen extra ruimte voor opslag, maar kan ook worden gebruikt als een plek om te leven. Zie het bijvoorbeeld als een:

  • werkplek
  • borrelhoek
  • speelplek 
  • zithoek

De overkapping zelf is natuurlijk dé plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Ook daar kunt u natuurlijk een heerlijke zit- of eethoek creëren. De overkapping biedt bescherming tegen de zon en regen, zodat u altijd comfortabel buiten kunt zijn, ongeacht het weer. Die barbecue en tuinmeubelen kunt u zo het gehele jaar buiten laten staan. Met de toevoeging van een header of een aantal stopcontacten bent u het gehele jaar klaar voor een chill-moment. Sneeuw of zon, het maakt u niet uit.

Lamellen overkapping


 

Een overkapping met schuur naar uw smaak

Bovendien kan een overkapping met schuur een geweldige toevoeging zijn aan de tuin. Het kan worden gebruikt als een prachtig middelpunt in de tuin, of als een aanvulling op het bestaande tuinontwerp. De schuur kan worden geverfd of geschilderd in een kleur die bij perfect bij uw smaak en de tuin past, en kan worden versierd met bloemen en planten om het geheel nog aantrekkelijker te maken. Kies voor de natuurlijke kleur van hout, de stoere look van zwart of de vakantievibes van wit.

Schuur met overkapping plaatsen? Maak een afspraak bij Top-Veranda's!

Tuinkamers


 

Tip! Het is straks niet heel moeilijk om te bedenken waar u straks dat gezellige tuinfeest gaat organiseren! Het is de perfecte plek voor een BBQ of een gezellig diner, gewoon omdat het kan. Het is een geweldige plek om samen te komen en te genieten van de buitenlucht.

Interesse in een schuur met overkapping? Maak snel een afspraak!

Ziet u het al voor zich? Deze tuindroom ligt absoluut binnen handbereik! Door een afspraak te maken met de experts van Top-Veranda's.nl kunt u heel binnenkort extra lang en veel van uw tuin genieten. De tuin ziet er een stukje mooier uit, maar krijgt zo ook direct een praktische toevoeging: er is veel moois ín het zicht, maar heel veel troep juist uít het zicht! Plan snel uw afspraak in en dan zien we u snel bij GroenRijk Den Bosch, de plek waar de showroom van Top-Veranda's.nl gevestigd is. Tot snel!

Plan uw afspraak

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak je tuin en veranda lenteproof met deze tips
Bereid je tuin en veranda voor op het voorjaar met deze handige tips van Top-veranda.nl. Leer hoe je je tuinmeubelen en -accessoires kunt reinigen, decoreren en vernieuwenLees meer...
Een witte veranda is helemaal van nu!
Een witte veranda is momenteel helemaal trendy en creëert een stijlvolle, tijdloze sfeer in uw tuin.Lees meer...
Voordelen van verschillende materialen voor veranda's

Veranda's en overkappingen zijn populairder dan ooit. Ze kunnen uw buitenleven verrijken, maar u tegelijk ook wat extra vierkante meters opleveren. Wanneer u op zoek gaat naar de juiste veranda of overkapping voor uw smaak, zijn er verschillende factoren om te overwegen. Duurzaamheid, onderhoud, kosten en uiterlijk zijn een paar van die factoren. Het materiaal waarvan uw nieuwe aanwinst wordt gemaakt, is logischerwijs ook zeer bepalend. Daarom is ...

Lees meer...