Nieuws

Een veranda inrichten doe je zo

Ongeacht het seizoen, dankzij een veranda of overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Maar hoe maak je jouw veranda gezellig? Een veranda inrichten moet je eigenlijk zien als het inrichten van een tweede woonkamer. En het voordeel aan een tweede woonkamer is dat je het helemaal anders kan doen! Kies bijvoorbeeld voor een compleet andere stijl. Of creëer een oase van ontspanning door elementen van je favoriete vakantie bestemming toe te voegen. Echt alles is mogelijk om jouw ...

Lees meer...
Wat voor dak zal ik kiezen voor mijn veranda?

Bij het samenstellen van je droomveranda is het belangrijk om een bijpassend dak te kiezen. Bij Top-Veranda’s hebben wij verschillende soorten daken, ieder dak heeft zijn voor en nadelen natuurlijk. Graag vertellen wij wat meer over welke daken we hebben en daarbij de voor en nadelen. De daken waar je uit kunt kiezen bij ons zijn:

Lees meer...
Wat kost een tuinkamer?

U kunt uw geld maar één keer uitgeven en dus snappen we dat het kostenplaatje bij de aanschaf van een tuinkamer misschien wel het allerbelangrijkste is. Okay - misschien niet het allerbelangrijkste, want uw droomtuin moet toch echt wel de belangrijkste factor zijn. Desondanks wegen de kosten van een tuinkamer, veranda of overkapping toch redelijk zwaar. Daarom willen we u graag bij benadering inzicht geven in de prijs van een tuinkamer.

De prijs ...

Lees meer...
Carport installeren door Top Veranda’s

Wist u dat we bij Top Veranda’s ook specialist zijn op het gebied van carports?

Lees meer...
Welke goot moet ik kiezen voor mijn veranda?

Bij aankoop van een veranda zijn veel factoren waar u aan moet denken, bijvoorbeeld welke goot perfect bij uw veranda past. 

Lees meer...
Veranda Weekend

Veranda weekend

 

Op 26 & 27 maart vind de eerste editie van ons veranda weekend plaats!

Je bent van harte welkom in onze winkel en showroom om je te laten inspireren.

 

Waarom je dit evenement niet mag missen?

  • Het hele weekend korting op tuinmeubelen
  • Special deal bij aankoop van een veranda
  • Gratis offerte
  • Advies op maat van onze veranda experts en montageteam

De koffie met wat lekker...

Lees meer...
Veranda verlichting

Wanneer u tijdens de donkere dagen liever buiten blijft, of wanneer u de lange zomerdagen nóg langer wil maken, d...

Lees meer...
Waarom je zonwering nodig hebt

Het is natuurlijk een bekend probleem: in de zomer wordt het veel te warm in uw kamer, maar dit is niet zo wanneer u zonwering hebt. Wij van Top-Veranda’s verkopen zonwering in verschillende soorten en maten. Dit zijn bijvoorbeeld:

Lees meer...
Verbouw je tuinoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat een tuinoverkapping gemakkelijk om te bouwen is tot tuinkamer? Een tuinoverkapping zorgt natuurlijk al voor extra comfort in de tuin, want als het regent buiten zit u lekker droog onder de tuinoverkapping. Het zorgt ervoor dat u in het voorjaar al eerder buiten kunt zitten, en in het najaar kunt u het buitenseizoen nog even verlengen. Wilt u vier seizoenen genieten van uw tuin? Dan kunt u de tuinoverkapping omtovere...

Lees meer...
Maak van uw veranda een feestje!

Het leven moet gevierd worden, vindt u niet? Helaas is dat door de huidige Coronamaatregelen niet meer zo vanzelfsprekend. Wanneer de regels vanuit de overheid versoepelen en u met een groepje mensen iets wilt vieren, is uw eigen veranda of overkapping the place to be. U kunt de ruimte immers goed ventileren en het is bij uitstek de plek waar u sfeervol kunt samenkomen. Zin in een verandafeestje dat u in 2 uur of minder (!) kunt opzetten? Lees snel verder! 

Me...

Lees meer...
Hoe kies ik de juiste kleur voor mijn veranda?

U heeft al een tijdje de wens om uw buitenplek te verrijken met een prachtige veranda. Zet dit jaar de stap en maak de komende zomer de meest waardevolle ooit. Maak snel een afspraak om vrijblijvend uw opties door te nemen en uw droom wordt in 2022 werkelijkheid. We gaan het tijdens deze afspraak onder andere hebben over uw voorkeuren wat betreft het uiterlijk van uw nieuwe overkapping. Zo is het belangrijk dat u kiest voor een kleur die past bij uw smaak en tuininterieur. In...

Lees meer...