FAQ overig

Lees hier de antwoorden op overige vragen met betrekking tot veranda's.

Hoeveel Watt zijn de spots voor de veranda?

U kunt kiezen voor verlichting om ook tijdens donkere dagen te genieten van uw veranda of tuinkamer. Wij bieden Halogeen en LED verlichting aan. Halogeen geeft 20 watt per spot en LED geeft 2 watt per spot. Dit geeft extra sfeer aan uw veranda of overkapping waardoor u ook 's avonds kunt blijven lezen bijvoorbeeld.

Hoeveel spots kunnen er op een trafo?

Als u kiest voor de LED Exclusive verlichting voor uw veranda of overkapping, wordt deze geleverd met 6 lampen, inclusief kabel, trafo en afstandsbediening met een dimfunctie. Op 1 trafo kunnen maximaal 3 spots. Er zijn ook uitbreidingssets verkrijgbaar om meer spots te kunnen plaatsen op uw overkapping of veranda. 

Hoeveel watt heeft een terrasheater?

Wij bieden verwarming aan voor de terrasoverkapping of veranda, waardoor u ongeacht de weersomstandigheden buiten kunt blijven met een aangename temperatuur. De terrasheater heeft een wattage van 1800 watt en zorgt ervoor dat u ook op de frissere momenten onder uw overkapping kunt blijven zitten. Er zijn verschillende uitvoeringen van de terras heaters verkrijgbaar.

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden