De Superior Glas Veranda

Een glazen veranda aan een huis is uiterst populair bij ons tuincentrum in Den Bosch en zo ook de Superior Glas Veranda. Dit is een van de beste en mooiste veranda's die wij bieden aan onze klanten. Het is een glas veranda die een gigantische draagkracht heeft, die wordt geleverd met een glazen dak & is uitgevoerd met een robuuste goot, staanders en liggers. 

Veranda glas kopen in Den Bosch

Een glazen overkapping is erg gewild. Het unieke systeem van deze Superior Glas veranda is enorm sterk & is geschikt voor ongekende afmeting van maximaal 7 meter breed en 6 meter diep. Dat is maar liefst 42 m² op slechts twee staanders! Een goedkope overkapping van glas is uiteraard wat we allemaal willen. Kom eens langs en maak een afspraak om een concrete prijs te bespreken.

  • Al vanaf €5.019,- verkrijgbaar. 

Brochure


 

Een glazen veranda voor in de tuin kopen in Den Bosch

Terrasoverkapping van glas - dakbedekking

Dankzij de dikkere liggers, dikkere goot en dikkere staanders is deze veranda ook uitermate geschikt voor horecaondernemingen en sportverenigingen. Bent u op zoek naar een luxe & exclusieve uitstraling van uw overkapping? Dan is glazen dakbedekking van uw veranda precies wat u zoekt en het zorgt ook nog voor maximaal lichtinval. U kunt tijdens een afspraak bij ons in Den Bosch een afmeting kiezen. Afhankelijk hiervan, wordt de Superior Edition uitgevoerd met 8 mm of 10 mm dik veiligheidsglas.

  • Veiligheidsglas: keuze tussen 8 of 10 mm
  • Grootprofiel vlak
  • Extra sterke goot
  • 1 standaard kleur: antraciet structuurlak (RAL 7016)

glazen veranda aan een huis kopen en bouwen

Extra optie mogelijkheden voor uw glazen veranda

Wilt u de Superior Edition voorzien van een aluminium wand? Dat is uiteraard ook mogelijk! U kunt uw glazen veranda uitbreiden met allerlei verschillende comfort opties. Zoals de aluminium wand, waardoor u meer kan genieten in privacy en u bent beschermt tegen regen en kou. Maar denk ook aan een glasschuifsysteem waarmee u heel gemakkelijk uw terras kunt afsluiten. Op die manier kunt u ieder seizoen genieten van uw buitenterras. Ook voor een complete tuinkamer met glazen schuifwanden kunt u bij ons tuincentrum terecht. Een glazen overkapping op maat is een keuze waar veel mensen voor kiezen. U kunt het beste een afspraak met ons inplannen en dan kunnen we uw wensen en voorkeuren doornemen. Een andere optie waar u voor kunt kiezen is de glazen veranda met zonwering. 

Overkapping van glas of polycarbonaat?

Hoe een glazen veranda schoonmaken?

Wij raden u altijd aan om minstens 2 keer per jaar uw glazen overkapping, dak en wanden schoon te maken. Dit verkleint namelijk de kans op gebreken en vergroot de levensduur van uw veranda. En uiteraard draagt het reinigen van uw glas veranda bij aan een strakke en exclusieve uitstraling! Een glazen veranda maakt u het beste schoon door goed voor te spoelen met water zodat viezigheid en zand geen grote beschadigingen maken. Vervolgens kunt u met een scheutje afwasmiddel, een zeem en een trekker aan de slag!

Liever een vrijstaande veranda, veranda met schuifdak of een veranda met polycarbonaat dak? Ook dan hoeft u niet verder te zoeken! Plan eens een afspraak in met een van onze werknemers en laat u inspireren in Den Bosch.

Nieuw! Veranda in 3D met onze augmented reality ervaring

U wilt uw tuin verrijken met de Superior Edition overkapping, maar vindt het lastig in te beelden hoe uw veranda er uiteindelijk uit komt te zien. U ontdekt het nu heel eenvoudig met onze veranda 3D ervaring! Middels deze augmented reality experience heeft u met een paar klikken een perfect beeld bij uw nieuwe aanwinst. U kunt kiezen uit drie formaten. Open de camera van uw telefoon en scan vervolgens de QR code die u te zien krijgt wanneer u op één van onderstaande links klikt. U hoeft geen app te downloaden; u kunt direct op de link klikken die u nu te zien krijgt. Loop de tuin in en plaats de veranda waar u deze het liefst zou zien. De rest wijst zich vanzelf!
 

Exclusive Edition: 4 meter breed


Exclusive Edition: 5 meter breed


Exclusive Edition: 6 meter breed 

 

 

Afspraak inplannen

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda met glas dak

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden