Glasschuifwandsysteem 8 mm


Glasschuifwand overkapping kopen

Top Veranda's biedt een eigen glasschuifwandsysteem die u een volledig transparante doorkijk naar buiten geeft. Wij bieden onze glaspanelen in twee variaties aan:

Onze glaspanelen kunnen afzonderlijk van elkaar afgeschoven worden en passen in vrijwel iedere situatie. Het voordeel van glazen wanden is dat deze wanden de warmte langer vasthouden waardoor u zelfs op de wat koudere dagen lang kunt genieten van het weer in uw veranda. Door de overlapping van de diverse glaspanelen is er een aangename permanente ventilatie onder uw overkapping. Waaruit bestaat ons complete glasschuifwandsysteem?

  • Paalprofielen
  • RVS handgrepen
  • Boven- en onderrail

Ook zit er bij dit flexibele weer- en windbeschermingssysteem een unieke platte onderrail wat zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang. Daarnaast worden de glasschuifwanden standaard geleverd met onze luxe aluminium paalprofielen die zorgen voor een perfecte afsluiting. Onze glasschuifwanden zijn verkrijgbaar tot een maximale hoogte van 230 cm.

Glasschuifwand overkapping kopen

Glasschuifwanden prijs

  • Al vanaf €1.359,- verkrijgbaar

Veranda'sVeranda schuifwanden op maat bestellen:

Wilt u liever een glasschuifwand welke afsluitbaar is? Dan is de 10 mm variant van de glasschuifwand de juiste keuze voor u!

Met 8 mm glaspanelen

  • 3 standaard kleuren: wit (RAL 9016), zwart structuur (RAL 9005), crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • Veiligheidsglas 8 mm met standaard hoogte van 210 cm
  • Paalprofiel links en rechts
  • RVS handgrepen
  • Bovenrail
  • Onderrail geanodiseerd

Veranda schuifwanden op maat bestellen:

Glazen schuifwand voor overkapping

Als u uw veranda of overkapping helemaal dicht wilt maken, maar toch genoeg zonlicht wilt behouden dan kan dit heel gemakkelijk met een glazen schuifwand. Naast onze glasschuifwanden, verkopen wij ook veranda's: veranda glas, veranda polycarbonaat, vrijstaande veranda en een veranda met schuifdak

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Ook kunnen wij uw wensen doornemen om een terrasoverkapping naar wens samen te stellen. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze showroom in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Glasschuifwanden

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden