Serre Boxtel

Aluminium tuinkamers koopt u bij Top Veranda'sWilt u een mooie serre in uw tuin in Boxtel? De materialen voor een kwalitatief goede serre hebben wij tot onze beschikking. Een serre is een mooie uitbreiding van uw tuin. U kunt hierdoor 4 seizoenen lang genieten van uw tuin. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op!

Serre op maat gemaakt voor u in Boxtel

Top Veranda's maakt de serre voor u op maat zodat het altijd past in uw tuin. U hoeft alleen maar uw wensen met ons te bespreken en wij maken uw droom waar! Uw serre kan in allerlei soorten gemaakt worden. Zo kunt u kiezen uit een:

  • Rechte serre
  • Schuine serre
  • Vrijstaande serre

We bieden ook verlichting en/of verwarming voor in uw serre voor optimaal gebruik in zomer en winter!

Kom langs bij Top Veranda's!

Als u geïnteresseerd bent in een serre bent u van harte welkom in onze showroom nabij Boxtel! Wij staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje. Het enige wat wij van u nodig hebben, is wat informatie en foto’s van uw huis waar u de serre wil plaatsen. Dit kan ook een veranda of tuinkamer zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een offerte maken. Wij zien u graag tegemoet in onze luxe showroom in Den Bosch!

Neem contact op >

Aluminium tuinkamers koopt u bij Top Veranda's