Veranda aanschaffen? Expert Lars vertelt je er alles over!

Er zijn maar weinig landen waar het weer zo wisselvallig kan zijn als in Nederland. Een veranda is dé manier om elk seizoen optimaal van de tuin te kunnen genieten. Zoals u weet bent u bij Top Veranda’s aan het juiste adres voor de beste veranda’s, overkappingen en tuinkamers. Maar hoe werkt de aanschaf van een veranda eigenlijk precies en wat hebben wij als bedrijf u allemaal te bieden? Wat is bijvoorbeeld de veranda topper van dit moment? We laten onze veranda-expert Lars het u graag vertellen!

Service staat voorop

Eén ding is zeker voor veranda-specialist Lars: aan de service van Top Veranda’s kunnen maar weinig tippen! Sinds 6 jaar werkt Lars bij GroenRijk Den Bosch en Top Veranda’s. Waar hij in zijn eerste jaar begon als medewerker van de buitenafdeling is hij inmiddels al 5 jaar specialist op het gebied van tuinmeubelen, barbecues én veranda’s! Een klant helpen het allerbeste uit zijn of haar buitenplek te halen, is voor Lars en de rest van het team een prachtig doel – en met de kennis die het team van Top Veranda’s in huis heeft, zit dat wel snor. Het bedrijf heeft immers in ruim 60 jaar een bijzonder goede naam opgebouwd en dus kunt u erop vertrouwen dat u in zee gaat met een partij die overloopt van expertise.

Onze veranda's

 

Het gehele jaar optimaal genieten

Ook voor Lars is het belangrijk dat klanten op deskundige wijze worden geholpen en ze ten alle tijden bij Top Veranda’s terecht kunnen met vragen. Met name in het vroege voorjaar en aan het begin van het najaar merkt Lars dat men snakt naar het buitenleven. Ook in mei maken mensen zich op voor de zomer en is er veel vraag naar een veranda, overkapping of tuinkamer. Iedereen wil immers optimaal van zijn of haar tuin te genieten. U kunt bij ons echter het gehele jaar een afspraak maken om de mogelijkheden voor een veranda door te nemen. Bij het aanschaffen van een veranda worden altijd vier stappen genomen:

  1. Afspraak in de showroom;
  2. Afspraak en meten aan huis;
  3. Het opstellen van een offerte en bestellen van de veranda;
  4. Het installeren en monteren van de veranda.

Hoe gaat het kopen van veranda het in zijn werk?

Door middels de het formulier op de website een afspraak te maken, nodigen wij u graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee te kletsen over uw veranda-wensen. Lars en zijn collega's kunnen u inspireren, informeren en adviseren en u vervolgens een globale richtprijs voor uw situatie geven. De ene tuin is immers de andere niet en dus geven we u graag advies op maat. De volgende stap is dat wij de situatie bij u thuis komen bekijken en meten. Er wordt dan een concrete offerte opgesteld en na akkoord zal ons professionele montageteam de klus bij u klaren. Wij zorgen dat de veranda of overkapping perfect wordt gemonteerd, zonder u daarbij te belasten. Wij proberen u immers van A tot Z te ontzorgen, maar uiteraard wel mee te nemen in het proces.

Uitbreiden? We helpen u graag!

Omdat u het gehele jaar bij ons terecht kunt voor vragen of advies, merkt Lars ook dat menig klant na een tijd weer aanklopt om de mogelijkheden voor eventuele uitbreiding te bespreken. Zo kunnen er bijvoorbeeld later nog schuifwanden aan de voorkant of andere extra’s aan de overkapping worden toegevoegd. Benieuwd naar een aantal van onze projecten? U vindt ze hier!

Uw favoriete veranda koopt u bij Top Veranda’s

Omdat er nogal wat te kiezen valt op het gebied van veranda’s is het fijn om voorafgaand aan uw afspraak eens goed na te denken over uw wensen. Op zoek naar inspiratie? De veranda topper van het moment is volgens Lars de Flat roof edition:

“Deze overkapping heeft optisch gezien een plat dak wat zorgt voor een bijzondere chique en strakke uitstraling. Met name voor nieuwbouwhuizen is dit een geschikte optie, aangezien dit soort woningen tegenwoordig standaard beschikken over hogere kozijnen.”

Er zijn echter veel meer bijzondere veranda’s, tuinoverkappingen en tuinkamers waarover we u kunnen informeren. Plan snel uw afspraak om meer te weten te kopen. Tot snel!

Maak een afspraak

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verlichting overkapping: sfeervolle noodzaak

De charme van een gezellige avond in de buitenlucht is onmiskenbaar. Of het nu gaat om ontspannen na een lange dag, genieten van een goed boek, of het vieren van een speciale gelegenheid met vrienden en familie, de juiste verlichting kan uw buitenruimte transformeren tot iets magisch. Bij Top-Verandas.nl weten we hoe belangrijk het is om uw veranda of overkapping niet alleen functioneel, maar ook sfeervol te maken. Daarom bieden wij een breed scala aan verli...

Lees meer...
T/m 7 juni 2024: 20% korting op veranda's!

De zomer komt eraan en dat betekent: volop genieten van het buitenleven! Wat is er nu fijner dan op een zonnige dag te ontspannen onder uw eigen veranda of terrasoverkapping? Bij Top-Verandas.nl, dé specialist in veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers in Brabant, vieren we de komst van het zonnigste seizoen met een fantastische aanbieding: bestel vóór 7 juni uw overkapping en ontvang maar liefst 20% korting op uw order...

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden