Nazomeren onder de veranda

Nazomeren onder de veranda

Het lijkt er helaas op dat de Nederlandse zomer van 2021 niet echt als een tropische omschreven kan worden. Wie echter wel volop van het buitenleven hebben kunnen genieten zijn de klanten die onlangs bij Top Veranda’s een overkapping hebben laten plaatsen. Met een veranda kun je immers 24/7 warm, droog en comfortabel van de tuin genieten, wat de weergoden ook hebben voorspeld. Ontspannen nazomeren? Dat wordt geen probleem! Maak vandaag nog een afspraak en ook u zit komend voorjaar gebakken…

Afspraak plannenVeranda kopen in Brabant | Top Veranda'sWaarom nu kiezen voor een veranda?

Officieel is het nog eventjes zomer, maar door die gure buien lijkt de herfst zich dit jaar te hebben vervroegd. U ziet het waarschijnlijk ook aan uw tuin: de zomerbloeiende perkplanten lijken hun beste tijd te hebben gehad en ook de loungeset ziet er net wat minder uitnodigend uit dan even geleden. Om ook in deze periode het beste uit uw tuin te halen, zijn er tal van oplossingen. Het zal als geen verrassing komen dat we u ten eerste aanraden om door ons vakkundig team een veranda te laten plaatsen. Daarmee bent u verzekerd van een tuin waar u altijd heerlijk van de buitenlucht kunt genieten, ook wanneer de zon niet echt zijn best doet. Met glasschuifwanden en extra’s zoals heaters of verlichting maakt u het uzelf zo comfortabel mogelijk. Ook vergroot een veranda uw leefruimte. En wist u dat de montage lang niet zo ingrijpend is als een standaard uitbouw? 

TIP! U hoeft absoluut niet diep in te buidel te tasten wanneer u een veranda gaat kopen. Zo staat onze Expert polycarbonaat veranda al in de tuin vanaf €1859,-. Het is echter aan u wat uw wensen zijn en voor welke toevoegingen u kiest. We hebben het graag met u over de mogelijkheden.

3x planten voor een kleurrijke nazomer

Wanneer u onder de overkapping heerlijk relaxed uw kopje koffie drinkt, wilt u natuurlijk wel een leuk uitzicht. Gelukkig zijn er ook in deze tijd van het jaar een aantal groene doorstarters die nog een flinke portie kleur in uw tuin kunnen brengen. Andere planten zijn al op hun retour, maar onder andere de hebe, calluna en chrysant geven uw tuin vanaf dit moment tot laat in het najaar nog volop kleur. Vrolijkheid gegarandeerd!

  • Hebe: deze heester valt op door zijn prachtige paarse bloemen. Hij trekt daarnaVeranda kopen in Brabant | Top Veranda'sast veel bijen aan. De hebe, ook wel struikveronica genoemd, bloeit lekker lang door en blijft zelfs na de bloei groen. Zo brengt hij het hele jaar door kleur in de tuin.
  • Calluna: deze bodembedekker wordt ook wel struikheide genoemd. Hij is wintergroen, winterhard en kan absoluut tegen een stootje. Daarnaast helpt de plant Met zijn roze- en paarsachtige bloemen is het een ware eyecatcher.
  • Chrysant: de lilakleurige chrysant past in elke tuin! Hij staat graag op een zonnige plek in goed doorlatende, voedselrijke grond. De bloemen schitteren wekenlang en geven een kleurrijke glans aan de nazomer.

Zo verhoogt u met een stel kleine aanpassingen het genot van uw veranda. Vergeet ook niet dat uw dure loungeset door een veranda wordt beschermd tegen weersinvloeden en dat u er dus het gehele jaar van kunt genieten. Die vrolijke kussens opbergen? Ben je mal! Kleed uw zithoek net zo gezellig aan als toen het hoogzomer was. U zult volop genieten…

Een veranda kopen bij Top Veranda’s

Woont u in Brabant en ziet u uzelf komend voorjaar ook al heerlijk relaxen onder een veranda? Wacht dan niet langer! Wanneer u nu een afspraak plant, kunt u al vrij snel genieten van deze prachtige aanwinst. Er valt echter nogal wat te kiezen op het gebied van overkapping en tuinkamers. Klik dus rustig rond op onze website en bekijk vast alle opties. Wij zullen u bij de afspraak graag adviseren over de veranda die het beste past bij uw wensen en tuin. Zien we u snel?

Recent opgeleverde projecten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Carport installeren door Top Veranda’s
Wist u dat we bij Top Veranda’s ook specialist zijn op het gebied van carports?Lees meer...
Welke goot moet ik kiezen voor mijn veranda?
Bij aankoop van een veranda zijn veel factoren waar u aan moet denken, bijvoorbeeld welke goot perfect bij uw veranda past. Lees meer...
Veranda Weekend

Veranda weekend

 

Op 26 & 27 maart vind de eerste editie van ons veranda weekend plaats!

Je bent van harte welkom in onze winkel en showroom om je te laten inspireren.

 

Waarom je dit evenement niet mag missen?

  • Het hele weekend korting op tuinmeubelen
  • Special deal bij aankoop van een veranda
  • Gratis offerte
  • Advies op maat van onze veranda experts en montageteam

De koffie met wat lekker...

Lees meer...