Maak uw verandadroom compleet: laat ons een vlonder aanleggen!

Maak uw verandadroom compleet: laat ons een vlonder aanleggen!

Wij van Top Veranda's willen uw tuindroom uiteraard helemaal compleet maken. Een prachtige veranda is uiteraard het belangrijkste element als het op de make-over aankomt, maar wist u dat we u ook graag helpen de puntjes op de i te zetten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlonder! Met een houten vlonder onder uw overkapping maakt u het sfeervolle plaatje helemaal af. Een vlonder heeft een natuurlijke uitstraling die een perfect contrast biedt met uw nieuwe aluminium overkapping. Leer meer over onze Douglashouten vlonders.

Waarom kiezen voor Douglas?

Een vlonder is een waar verlengstuk van uw huis. Tegelijkertijd voelt het alsof u in een andere wereld terecht komt wanneer u de tuin inloopt. Het nodigt uit om te ontspannen en roept een soort vakantiegevoel op; wie denkt er bij een houten vlonder immers niet aan het strand? Vlonders zijn er tegenwoordig in allerlei soorten. Vooral hout en composiet zijn anno nu favorieten. Voor onze projecten maken wij voornamelijk gebruik van Douglas hout. Deze houtsoort is zeer geschikt voor de bouw van vlonders, omdat de planken in grote lengtes te verkrijgen zijn. Douglas heeft een prachtige uitstraling en kleur. Zo bij de aanleg hebben de vlonderdelen nog een oranje of geelachtige tint. Later zal die kleur veranderen in een meer grijze kleur. Een andere mooie eigenschap is dat Douglas een relatief goedkoop houtproduct is, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Tegelijkertijd heeft Douglas wel dezelfde sterke eigenschappen als die van andere houtsoorten.

Onze veranda'sDuurzaam en milieuvriendelijk

Wist u dat u met een Douglashouten vlonder ook nog eens een bewuste en duurzame keus maakt? Douglas heeft een klasse 3 in duurzaamheid, wat wil zeggen dat het in vergelijking met andere houtsoorten lekker lang meegaat. Hoe hoger de klasse, hoe minder goed het tegen wind, regen en kou kan. Het hout is vanwege de grote hoeveelheid hars daarnaast minder vatbaar voor schimmels en ziekten, waardoor u er lang plezier van gaat hebben.

Tip! Voor een langere levensduur is het essentieel uw vlonder van tijd tot tijd te onderhouden. Dit zal ook invloed hebben op de kleur, mocht u deze willen behouden. Van tijd tot tijd een beitsbeurt en uw vlonder is komende jaren weer good to go.

Blog: de voordelen van een houten overkappingEen veranda inclusief vlonder laten installeren door Top Veranda's

Door uw tuin te verrijken met een overkapping, inclusief vlonder, haalt u het beste uit uw buitenplek. Het gaat u daarnaast heel wat geluksmomentjes opleveren. Heerlijk eten met het gezin op een warme zomerdag, een glas wijn in de hand, kijkend naar de zonsondergang op de vlonder en vanonder uw veranda… Dat klinkt toch als muziek in de oren? Wacht dan ook niet langer en maak vandaag nog uw droom waar. Maak een afspraak bij Top Veranda’s om de overkapping waar uw hart sneller van gaat kloppen te realiseren. We adviseren u graag over de kleur, maar ook over alle andere elementen, zoals een bijpassende vlonder. We hopen u snel in onze showroom in Den Bosch te verwelkomen! 

Afspraak plannen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Voordelen van verschillende materialen voor veranda's

Veranda's en overkappingen zijn populairder dan ooit. Ze kunnen uw buitenleven verrijken, maar u tegelijk ook wat extra vierkante meters opleveren. Wanneer u op zoek gaat naar de juiste veranda of overkapping voor uw smaak, zijn er verschillende factoren om te overwegen. Duurzaamheid, onderhoud, kosten en uiterlijk zijn een paar van die factoren. Het materiaal waarvan uw nieuwe aanwinst wordt gemaakt, is logischerwijs ook zeer bepalend. Daarom is ...

Lees meer...
Schuur met overkapping

Een schuur met overkapping is een geweldige manier om de tuin te verrijken en tegelijkertijd extra ruimte en functionaliteit toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte voor gereedschap en fietsen, of een plek wilt creëren om buiten te ontspannen en te genieten van het mooie weer, een schuur met overkapping is een uitstekende keuze. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u voor het zonnetje doorbreekt ook een veranda in de tuin? Maak snel een afspr...

Lees meer...
Tuinkamer inspiratie bij Top Veranda's

Haal het buitenleven naar binnen door een tuinkamer aan te schaffen! Daarvoor bent u bij Top Veranda’s uiteraard aan het juiste adres. Een tuinkamer is niet meer dan een volledig af te schermen ruimte die op een mooie plek in uw tuin staat. Zie het als een multifunctionele plek waar u kunt relaxen, werken, lezen en dineren. Ideaal! Wij lopen even op de feiten vooruit en helpen u graag vast aan een aantal inrichting ideetjes voor uw nieuwe tuinkamer. U wilt uw nieuwe favoriete plek immer...

Lees meer...