TUINKAMERS

Een tuinkamer is er in drie standaard varianten. Een tuinkamer is de ideale uitbreiding van uw huis. Het biedt eindeloze combinaties. Genieten in de koude winter met een warm dekentje, terrasverwarmer en glühwein of warme chocomel, omringd door dwarrelende sneeuwvlokken… klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid. 

Tuinkamers in 3 standaard varianten

Een complete tuinkamer biedt heel veel combinatievoordeel. We hebben drie standaardvarianten tuinkamers in verschillende maten.

  1. De tuinkamer met glasschuifwanden (inclusief twee spies, inclusief glas)
  2. De tuinkamer met dubbele deur (inclusief twee aluminium wanden met glas)
  3. De tuinkamer met 4-delige schuifpui (inclusief twee aluminium-wanden met glas)

De tuinkamers zijn leverbaar in deze standaard kleuren:

  • wit (RAL 9016)
  • crèmewit (RAL 9001)
  • grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • zwart structuur (RAL 9005)

Op deze variaties profiteert u van maximaal combinatievoordeel. ​

  • Al vanaf 5.099 ,-

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Den Bosch!

Afspraak inplannen

Tuinkamer op maat

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de drie standaardvarianten tuinkamers, kunt u er ook voor kiezen om een tuinkamer op maat te maken. Deze tuinkamer wordt dan helemaal op uw wensen samengesteld. Wilt u bijvoorbeeld een speciaal formaat? Ook dit is bij Top Veranda's mogelijk. Alle tuinkamers van Top Veranda's worden gemaakt volgens de Europese bouwvoorschriften. Zo weet u zeker dat de tuinkamer in uw tuin ook echt van goede kwaliteit is. Een standaard tuinkamer wordt geleverd met een dakhelling van 8°. U kunt ervoor kiezen om deze dakhelling naar beneden of omhoog in graden doen. Als het aantal graden van de dakhelling naar beneden gaat, dan zal uw tuinkamer dieper zijn. Gaat de dakhelling omhoog? Dan wordt de tuinkamer minder diep. 

Neem contact met ons op


 

Mogelijkheden om uw tuinkamer uit te breiden

Het is mogelijk om een tuinkamer uit te breiden, zodat deze compleet aan uw wensen voldoet. U kunt naast de standaard polycarbonaat dakbedekking ook kiezen voor een hittewerende polycarbonaat dakbedekking. Zo heeft u in de zomer minder last van de hitte in uw tuinkamer. U kunt ook denken aan uitbreidingsmogelijkheden voor in uw tuinkamer. Wilt u bijvoorbeeld verlichting of verwarming zodat u er 's winters ook warm bijzit? Ook dit is allemaal mogelijk bij Top Veranda's. Om de hitte in de zomer tegen te gaan, kunt u er ook voor kiezen om zonwering in uw tuinkamer aan te brengen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten zonwering, wij hebben onder andere bovendak- en onderdak zonwering. 

Complete tuinkamer met glasschuifwand

Achtergrondkleur

Bezoek onze showroom in Den Bosch voor meer informatie en het volledige aanbod 

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de verschillende veranda's, tuinkamers en overkappingen in verschillende uitvoeringen kunt bekijken. Wist u dat we onze veranda's door heel Nederland plaatsen? Breng een bezoek aan onze winkel in Den Bosch en plan een geheel vrijblijvende afspraak met ons in! 

HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden