Welke goot moet ik kiezen voor mijn veranda?

Welke goot moet ik kiezen voor mijn veranda?

Bij de aankoop van een veranda zijn veel factoren waar u aan moet denken, een van die factoren is welke goot perfect bij uw veranda past. Het is afhankelijk van de breedte van uw veranda welke goot het beste past.

Welke soorten goten zijn er?

  • Standaard vlakke goot

  • Extra sterke GIGA goot

Standaard vlakke goot

De standaard vlakke goot is geschikt voor de wat minder brede veranda’s. Wanneer de veranda te breed of te diep is, zullen er meer staanders nodig zijn
wat zorgt voor een minder vrij uitzicht. 
De standaard vlakke goot is ideaal voor de smallere veranda’s. Ook zit er verschil in het hebben van een polycarbonaat of een glazen dak.
Doordat glas zwaarder is dan polycarbonaat is het draagvlak van de goot wat minder, waardoor er eerder meer staanders gebruikt moeten worden.

Extra sterke GIGA goot

De extra sterke GIGA goot is zoals u op de afbeelding ziet voorzien van extra lagen staal, dit zodat die een stuk sterker is. Doordat de goot extra sterk is kunnen twee staanders een groter draagvlak aan dan de standaard vlakke goot. Ook hierbij geldt het weer dat glas zwaarder is dan polycarbonaat, en daarom verschilt het hoeveel staanders u nodig heeft. Wanneer u een veranda van 300cm diep heeft kan de veranda tot 700cm breed zijn met slechts twee staanders. Hierdoor heeft u dus een uiterst vrij uitzicht doordat u geen staander in het midden heeft.

Door de GIGA goot wordt uw veranda een echte Expert Edition!

Bent u geïnteresseerd in een veranda na het lezen? Plan dan nu een afspraak in en kom langs in de winkel waar onze Top-Veranda medewerkers u graag verder helpen met het verwezenlijken van uw tuinwensen. U bent van harte welkom onder het genot van een kop koffie/thee.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden