Extra opslagruimte in de tuin? Ga voor een outdoor cabin!

Extra opslagruimte in de tuin? Ga voor een outdoor cabin!

Of u nu in een landhuis of compacte woning leeft; wonen an sich betekent gewoon dat er spullen, spullen en nog meer spullen worden verzameld. Zeker wanneer er kinderen in huis wonen is het onvermijdelijk een verzameling van allerlei belangrijke en stiekem misschien wat minder belangrijke items op te bouwen. Hoe groot het huis ook is, er lijkt nooit genoeg opbergruimte te zijn voor al die spullen.

De oplossing voor ruimtegebrek: een outdoor cabin

Waarschijnlijk is dit verhaal meer dan herkenbaar en dus willen we u graag eens laten nadenken over de volgende optie: schaf een outdoor cabin aan! Met zo’n tuinhuis slaat u immers twee vliegen in één klap. U heeft ruimte om heerlijk van de tuin te genieten, maar er is ook genoeg plek om allerhande ‘rommel’ op te ruimen. Een voorraadkast die in de keuken net niet past kan prima in zo’n schuurtje worden gezet. Ook biedt het ruimte voor tuinmeubels en gereedschap. De mogelijkheden zijn eindeloos en dus inspireren we u hier graag door in te gaan op de voordelen van zo’n outdoor cabin.

Tuinoverkappingen

 

Extra opslagruimte in de tuin

Een berging in de tuin is met name ideaal vanwege de extra opbergruimte die het biedt. Teveel ruimte bestaat immers niet. Een tuinhuisje is een geweldige plek om alle dingen op te slaan waarvan u weet dat u ze niet snel nodig zult hebben, maar die u niet wilt verliezen, weggeven of verkopen. Zie het als een extra kamer, net zoals een veranda eigenlijk een extra kamer in de tuin is. Een outdoor cabin is de ideale plek om uw kostbare tuinspullen op te bergen. Dankzij de isolerende werking van de panelen is deze opslagruimte perfect bestand tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is zo’n aluminium cabin onderhoudsarm en heeft het een zeer lange levensduur.

Opslagruimte in de tuin | Outdoor cabin van Top Veranda's

De kosten van een tuinschuurtje

Het bouwen van een berging in uw achtertuin is veel goedkoper dan het bouwen van een extra kamer of garage aan huis. Het is in de loop van de tijd ook veel goedkoper dan het huren van opslagruimte elders, vooral als u een opslagruimte voor een langere periode huurt. Als u kiest voor een cabin van Top Veranda’s weet u ook zeker dat u iets moois in huis (eh, tuin!) haalt. Dit kan een positief hebben op de waarde van de woning, mocht u deze in de toekomst willen verkopen.

Veranda

 

Een opslagruimte in de tuin is veiliger

Een tuinberging is een geweldige plek om potentieel gevaarlijke apparatuur of giftige stoffen veilig op te bergen, zodat uw huisdieren en kinderen zichzelf niet per ongeluk kunnen verwonden. Het is veel veiliger om dingen zoals grasmaaiers, scherp gereedschap, mest of mierengif in een afgesloten tuinschuur te bewaren dan ze in huis op te bergen.

Een tuinhuis heeft esthetische waarde

Behalve dat het erg handig is, kan zo’n berghok in de tuin ook een beetje charme toevoegen. Hierdoor krijgt de tuin een knus en huiselijk gevoel. Bovendien kunnen schuurtjes ook wat privacy bieden door nieuwsgierige buren op afstand te houden.

Tuinkamers

 

Een outdoor cabin kopen bij Top Veranda's

De outdoor cabins zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld met een plat dak met EPDM-folie als bedekking. U zou hier bijvoorbeeld ook een groen dak van kunnen maken. Helemaal leuk en duurzaam! De deuren van de outdoor cabins worden geleverd inclusief melkglas. De outdoor cabins van Top Veranda’s hebben ook diverse uitbreidingsmogelijkheden. Hoe dat precies zit, bespreken we graag tijdens een afspraak in onze showroom. Tot snel!

Maak een afspraak

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden