Zó verwarm je jouw veranda

Zó verwarm je jouw veranda

De verwarming van uw veranda is een echte must-have als u in de wintermaanden wilt genieten van uw overkapping, naast de verlichting natuurlijk. Een heerlijke terrasverwarmer mag dan niet vergeten worden: deze komt natuurlijk ook goed van pas op de frisse zomeravonden. U kunt ervoor kiezen om een heater aan het plafond te bevestigen maar ook aan de wand of onder een parasol is dit mogelijk. 

Verwarming met afstandsbediening

Ook heel erg leuk: bij Top Veranda's in Den Bosch, nabij Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland en Veghel verkopen we verwarming die u kan besturen met een afstandsbediening. Heerlijk vanuit uw stoel de verwarming nét een tikkeltje hoger zetten en nog eventjes genieten van dat goede boek op uw schoot. Een groot deel van onze heaters wordt geleverd met een afstandsbediening. Daarnaast zijn de Golden 2000 Amber Smart en Heat & Beat te bedienen met uw Smartphone, hoe cool is dat?

Muziek en sfeer verlichting

Ontdek onze Heat & Beat; die niet alleen LED sfeer verlichting met zich meebrengt, maar ook nog eens beschikt over bluetooth speakers en een afstandsbediening. Op uw telefoon kan u de warmte, muziek en sfeerverlichting gemakkelijk besturen. Er zijn talloze mogelijkheden als het om verwarming gaat, ontdek de mogelijkheden bij ons in Den Bosch en plan vrijblijvend een afspraak in. De beste terrasheater vindt u gegarandeerd bij ons!

Verschillende verwarmingstechnieken

Er zijn diverse soorten technieken die gebruikt kunnen worden als verwarming voor uw veranda. Geeft u de voorkeur aan een elektrische terrasheater zoals een infraroodheater of gaat u liever voor een terrasverwarming op gas? Er zijn verschillende voordelen en nadelen voor beide opties. Zo heeft een terrasverwarming op gas vaak een hoger vermogen dan een infraroodheater. Daarentegen werken elektrische terrasverwarming vaak weer een stuk functioneler. U kunt zich het beste oriënteren en advies inwinnen tijdens een vrijblijvende afspraak bij ons in Den Bosch.

Terrasverwarming: heerlijk genieten

Uw veranda of tuinkamer verwarmen doet u met een heerlijke terrasverwarmer waarmee u de gehele winter lekker warm & knus erbij zit. Kom gezellig bij ons tuincentrum langs of plan een afspraak in en kom een bakje koffie bij ons drinken.

Brochure aanvragen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Welke eigenschappen heeft Polycarbonaat?

Een polycarbonaat veranda wordt steeds populairder, maar waarom eigenlijk? Kort door de bocht is het omdat polycarbonaat voordeliger is, lichtgewicht is en een enorm sterk alternatief is voor een glazen veranda. We lichten u vandaag enkele eigenschappen van het populaire polycarbonaat toe. De keuz...

Lees meer...
Het gehele jaar comfortabel in je veranda zitten?

Bij een veranda denken veel mensen gelijk aan de warme zomerse temperaturen, maar niets is minder waar! U geniet namelijk het gehele jaar van een prachtige veranda. Dus niet alleen op een warme zomerdag de barbecue afsluiten in de veranda, maar ook op een frisse herfstdag is het heerlijk genieten met de kinderen of met uw partner. Ook een dik pak sneeuw in de winter hoeft u niet tegen te houden...

Lees meer...
5 Veranda's waar iedereen jaloers op gaat zijn

Er zijn enorm veel verschillende soorten veranda's, overkappingen en tuinkamers waar u uit kunt kiezen: van polycarbonaat veranda's tot aan de meest uiteenlopende overkappingen op maat. Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. Ziet u...

Lees meer...
How-to: verlichting in de veranda?

De winter staat alweer voor de deur en dat betekent: koudere temperaturen en donkere avonden. Als je thuis een prachtige veranda of overkapping hebt staan, dan is verlichting in de veranda essentieel. Heerlijk weg ploffen op de stoel in uw veranda met een lekker boek en een heerlijk kopje chocomel: daar hoort de juiste verlichting uiteraard bij. Wij geven u vandaag wat tips om er altijd goed verlicht bij te zitten dit najaar.

Lees meer...