Zó verwarm je jouw veranda

Zó verwarm je jouw veranda

De verwarming van uw veranda is een echte must-have als u in de wintermaanden wilt genieten van uw overkapping, naast de verlichting natuurlijk. Een heerlijke terrasverwarmer mag dan niet vergeten worden: deze komt natuurlijk ook goed van pas op de frisse zomeravonden. U kunt ervoor kiezen om een heater aan het plafond te bevestigen maar ook aan de wand of onder een parasol is dit mogelijk. 

Verwarming met afstandsbediening

Ook heel erg leuk: bij Top Veranda's in Den Bosch, nabij Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland en Veghel verkopen we verwarming die u kan besturen met een afstandsbediening. Heerlijk vanuit uw stoel de verwarming nét een tikkeltje hoger zetten en nog eventjes genieten van dat goede boek op uw schoot. Een groot deel van onze heaters wordt geleverd met een afstandsbediening. Daarnaast zijn de Golden 2000 Amber Smart en Heat & Beat te bedienen met uw Smartphone, hoe cool is dat?

Muziek en sfeer verlichting

Ontdek onze Heat & Beat; die niet alleen LED sfeer verlichting met zich meebrengt, maar ook nog eens beschikt over bluetooth speakers en een afstandsbediening. Op uw telefoon kan u de warmte, muziek en sfeerverlichting gemakkelijk besturen. Er zijn talloze mogelijkheden als het om verwarming gaat, ontdek de mogelijkheden bij ons in Den Bosch en plan vrijblijvend een afspraak in. De beste terrasheater vindt u gegarandeerd bij ons!

Verschillende verwarmingstechnieken

Er zijn diverse soorten technieken die gebruikt kunnen worden als verwarming voor uw veranda. Geeft u de voorkeur aan een elektrische terrasheater zoals een infraroodheater of gaat u liever voor een terrasverwarming op gas? Er zijn verschillende voordelen en nadelen voor beide opties. Zo heeft een terrasverwarming op gas vaak een hoger vermogen dan een infraroodheater. Daarentegen werken elektrische terrasverwarming vaak weer een stuk functioneler. U kunt zich het beste oriënteren en advies inwinnen tijdens een vrijblijvende afspraak bij ons in Den Bosch.

Terrasverwarming: heerlijk genieten

Uw veranda of tuinkamer verwarmen doet u met een heerlijke terrasverwarmer waarmee u de gehele winter lekker warm & knus erbij zit. Kom gezellig bij ons tuincentrum langs of plan een afspraak in en kom een bakje koffie bij ons drinken.

Brochure aanvragen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

...Lees meer...
Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda...

Lees meer...
Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

...Lees meer...
Top 3 tuinkamers

Een tuinkamer is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Een tuinkamer kan namelijk eindeloze combinaties bieden: u kunt er in de wintermaanden genieten met een goed boek en lekker kopje thee, maar ook in de zomermaanden biedt een tuinkamer talloze mogelijkheden. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid! Bekijk onze top 3 tuinkamers.

...Lees meer...