Top 3 tuinkamers

Top 3 tuinkamers

Een tuinkamer is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Een tuinkamer kan namelijk eindeloze combinaties bieden: u kunt er in de wintermaanden genieten met een goed boek en lekker kopje thee, maar ook in de zomermaanden biedt een tuinkamer talloze mogelijkheden. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid! Bekijk onze top 3 tuinkamers.

1. Tuinkamer met glazen schuifwand

Op nummer 1 vindt u onze prachtige tuinkamer met glazen schuifwand, deze tuinkamer is enorm populair bij ons in Den Bosch. Deze tuinkamer vormt een extra ruimte aan uw woning, die perfect overloopt naar de tuin. Deze moderne tuinkamer is ideaal als het net te koud is om in uw tuin te zitten. Deze tuinkamer zorgt dan voor het juiste comfort waardoor u nét wat langer kunt genieten van het weer. Onze tuinkamer met glasschuifwanden wordt standaard geleverd met: 

  • Een glazen of polycarbonaat dak
  • Twee spiekozijnen van glas
  • Glasschuifwanden

Meer info


 

Tuinkamer met glazen schuifwand

2. Complete tuinkamer met dubbele deur

U kunt uw tuinkamer compleet naar eigen stijl en wensen samenstellen bij Top Veranda's, maar een erg gewilde keuze in ons tuincentrum is de tuinkamer met dubbele deur en kozijnwanden. Dankzij deze aluminium kozijnwanden en dubbele deur sluit de tuinkamer perfect aan op uw huis. Als u voor deze tuinkamer kiest, wordt de tuinkamer geleverd inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas en is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakbedekking. Deze tuinkamer is in 3 standaard kleuren te koop:

  1. wit (RAL 9016
  2. crèmewit (RAL 9001)
  3. grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)

Meer info


 

Complete tuinkamer met dubbele deur

3. Complete tuinkamer met schuifpui

Iedere woning en tuin is anders. Uiteraard wilt u een tuinkamer waarvan het design perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. Een schuifpui biedt veel daglicht binnen uw veranda en huis én u krijgt een prachtige verbinding met uw tuin. Een ander voordeel van de tuinkamer met schuifpui is dat de schuifdeuren een ruimtevoordeel bieden ten opzichte van openslaande deuren. Onze tuinkamer met 4-delige schuifpui heeft twee schuifbare delen waarmee u zelf bepaalt hoe groot de opening naar buiten wordt. Ook zijn de aluminium kozijnen erg leuk te combineren met de rest van uw woning.

Meer info


 

Complete tuinkamer met schuifpui

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een tuinkamer? Of heeft u vragen hierover? Plan dan een bezoek bij onze luxe showroom in of neem contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week geopend en onze luxe showroom is gevestigd in Den Bosch nabij Heesch, Veghel en Rosmalen. Hopelijk tot ziens bij Top Veranda's!

Bezoek inplannen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden