Top 3 tuinkamers

Top 3 tuinkamers

Een tuinkamer is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Een tuinkamer kan namelijk eindeloze combinaties bieden: u kunt er in de wintermaanden genieten met een goed boek en lekker kopje thee, maar ook in de zomermaanden biedt een tuinkamer talloze mogelijkheden. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid! Bekijk onze top 3 tuinkamers.

1. Tuinkamer met glazen schuifwand

Op nummer 1 vindt u onze prachtige tuinkamer met glazen schuifwand, deze tuinkamer is enorm populair bij ons in Den Bosch. Deze tuinkamer vormt een extra ruimte aan uw woning, die perfect overloopt naar de tuin. Deze moderne tuinkamer is ideaal als het net te koud is om in uw tuin te zitten. Deze tuinkamer zorgt dan voor het juiste comfort waardoor u nét wat langer kunt genieten van het weer. Onze tuinkamer met glasschuifwanden wordt standaard geleverd met: 

  • Een glazen of polycarbonaat dak
  • Twee spiekozijnen van glas
  • Glasschuifwanden

Meer info


 

Tuinkamer met glazen schuifwand

2. Complete tuinkamer met dubbele deur

U kunt uw tuinkamer compleet naar eigen stijl en wensen samenstellen bij Top Veranda's, maar een erg gewilde keuze in ons tuincentrum is de tuinkamer met dubbele deur en kozijnwanden. Dankzij deze aluminium kozijnwanden en dubbele deur sluit de tuinkamer perfect aan op uw huis. Als u voor deze tuinkamer kiest, wordt de tuinkamer geleverd inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas en is verkrijgbaar met polycarbonaat of glazen dakbedekking. Deze tuinkamer is in 3 standaard kleuren te koop:

  1. wit (RAL 9016
  2. crèmewit (RAL 9001)
  3. grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)

Meer info


 

Complete tuinkamer met dubbele deur

3. Complete tuinkamer met schuifpui

Iedere woning en tuin is anders. Uiteraard wilt u een tuinkamer waarvan het design perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. Een schuifpui biedt veel daglicht binnen uw veranda en huis én u krijgt een prachtige verbinding met uw tuin. Een ander voordeel van de tuinkamer met schuifpui is dat de schuifdeuren een ruimtevoordeel bieden ten opzichte van openslaande deuren. Onze tuinkamer met 4-delige schuifpui heeft twee schuifbare delen waarmee u zelf bepaalt hoe groot de opening naar buiten wordt. Ook zijn de aluminium kozijnen erg leuk te combineren met de rest van uw woning.

Meer info


 

Complete tuinkamer met schuifpui

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een tuinkamer? Of heeft u vragen hierover? Plan dan een bezoek bij onze luxe showroom in of neem contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week geopend en onze luxe showroom is gevestigd in Den Bosch nabij Heesch, Veghel en Rosmalen. Hopelijk tot ziens bij Top Veranda's!

Bezoek inplannen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

...Lees meer...
Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda...

Lees meer...
Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

...Lees meer...
Algemene tips voor uw veranda

De eerste zonnestralen komen al om de hoek kijken, en daar willen de meeste mensen dan ook volop van genieten met een prachtige veranda of overkapping. Een veranda is namelijk de ideale plek om te genieten van de zon, maar ook om eventueel de schaduw op te zoeken. Máár voordat u besluit een veranda te kopen...

Lees meer...