Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

  1. Ventileer uw veranda
  2. Zonwering plaatsen
  3. Planten als zonwering

1. Uw veranda ventileren

Om uw veranda zo koel mogelijk te houden, is goede verluchting enorm belangrijk. Bijkomend voordeel: de juiste ventilatie voorkomt ook schimmel en andere ongedierte. U kunt bijvoorbeeld ventilatie aanbrengen op het dak van uw veranda of kiezen voor openschuivende of kantelende glaspanelen.

2. Zonwering voor de overkapping

Een goed zonweringssysteem is enorm functioneel en helpt ook nog eens tegen de extreme hitte in de overkapping. Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is én blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten. Wij verkopen onder andere de volgende soorten zonwering:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Zonwering voor de overkapping

3. Gebruik de juiste planten als zonwering

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar beplanting in de veranda maakt zonwering ook mogelijk. Hartje zomer zorgen de planten voor welkome schaduw en in de winter kunnen de zonnestralen door de takken heen schijnen. Lees hier ons artikel over welke planten het beste functioneren in een veranda.

Meer informatie over zonwering

Wilt u meer weten over ons aanbod zonwering? Of heeft u vragen over ons aanbod zonwering? Plan dan een bezoek en kom langs bij onze luxe showroom in Den Bosch nabij Veghel, Heesch en Eindhoven. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen. Om meer te weten te komen over ons aanbod zonwering en overkappingen kunt u ook de brochure bekijken. Hierin vindt u ons gehele aanbod zonwering, overkappingen en tuinkamers.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

...Lees meer...
Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda...

Lees meer...
Top 3 tuinkamers

Een tuinkamer is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Een tuinkamer kan namelijk eindeloze combinaties bieden: u kunt er in de wintermaanden genieten met een goed boek en lekker kopje thee, maar ook in de zomermaanden biedt een tuinkamer talloze mogelijkheden. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid! Bekijk onze top 3 tuinkamers.

...Lees meer...
Algemene tips voor uw veranda

De eerste zonnestralen komen al om de hoek kijken, en daar willen de meeste mensen dan ook volop van genieten met een prachtige veranda of overkapping. Een veranda is namelijk de ideale plek om te genieten van de zon, maar ook om eventueel de schaduw op te zoeken. Máár voordat u besluit een veranda te kopen...

Lees meer...