Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

  1. Ventileer uw veranda
  2. Zonwering plaatsen
  3. Planten als zonwering

1. Uw veranda ventileren

Om uw veranda zo koel mogelijk te houden, is goede verluchting enorm belangrijk. Bijkomend voordeel: de juiste ventilatie voorkomt ook schimmel en andere ongedierte. U kunt bijvoorbeeld ventilatie aanbrengen op het dak van uw veranda of kiezen voor openschuivende of kantelende glaspanelen.

2. Zonwering voor de overkapping

Een goed zonweringssysteem is enorm functioneel en helpt ook nog eens tegen de extreme hitte in de overkapping. Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is én blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten. Wij verkopen onder andere de volgende soorten zonwering:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Zonwering voor de overkapping

3. Gebruik de juiste planten als zonwering

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar beplanting in de veranda maakt zonwering ook mogelijk. Hartje zomer zorgen de planten voor welkome schaduw en in de winter kunnen de zonnestralen door de takken heen schijnen. Lees hier ons artikel over welke planten het beste functioneren in een veranda.

Meer informatie over zonwering

Wilt u meer weten over ons aanbod zonwering? Of heeft u vragen over ons aanbod zonwering? Plan dan een bezoek en kom langs bij onze luxe showroom in Den Bosch nabij Veghel, Heesch en Eindhoven. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen. Om meer te weten te komen over ons aanbod zonwering en overkappingen kunt u ook de brochure bekijken. Hierin vindt u ons gehele aanbod zonwering, overkappingen en tuinkamers.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden