Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

  1. Ventileer uw veranda
  2. Zonwering plaatsen
  3. Planten als zonwering

1. Uw veranda ventileren

Om uw veranda zo koel mogelijk te houden, is goede verluchting enorm belangrijk. Bijkomend voordeel: de juiste ventilatie voorkomt ook schimmel en andere ongedierte. U kunt bijvoorbeeld ventilatie aanbrengen op het dak van uw veranda of kiezen voor openschuivende of kantelende glaspanelen.

2. Zonwering voor de overkapping

Een goed zonweringssysteem is enorm functioneel en helpt ook nog eens tegen de extreme hitte in de overkapping. Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is én blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten. Wij verkopen onder andere de volgende soorten zonwering:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Zonwering voor de overkapping

3. Gebruik de juiste planten als zonwering

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar beplanting in de veranda maakt zonwering ook mogelijk. Hartje zomer zorgen de planten voor welkome schaduw en in de winter kunnen de zonnestralen door de takken heen schijnen. Lees hier ons artikel over welke planten het beste functioneren in een veranda.

Meer informatie over zonwering

Wilt u meer weten over ons aanbod zonwering? Of heeft u vragen over ons aanbod zonwering? Plan dan een bezoek en kom langs bij onze luxe showroom in Den Bosch nabij Veghel, Heesch en Eindhoven. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen. Om meer te weten te komen over ons aanbod zonwering en overkappingen kunt u ook de brochure bekijken. Hierin vindt u ons gehele aanbod zonwering, overkappingen en tuinkamers.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden