Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda? Dan doet u er goed aan deze geschikt te maken voor zowel de zomer als de winter. Maar hoe doet u dat?

Brochure


 

Zijwanden 

Zijwanden zijn in de zomer ideaal om de warmte wat langer vast te houden en in de wintermaanden dienen de wanden goed tegen wind. Onze wanden zijn prima geschikt voor uitbreiding van uw veranda. Top Veranda's heeft een speciaal systeem voor het aanbrengen van diverse wanden. De werkwijze gaat gepaard met een standaard geïntegreerde aanwerklip. Hier monteren wij eenvoudig een wand of glasschuifwand aan. Tover uw tuin om tot een grote totale tuinkamer: zo kunt u elke dag buiten genieten. Wij helpen u daar graag bij. Kies uit de volgende wanden:

Heaters

Terrasverwarming is ideaal om ’s avonds lang in uw veranda of overkapping te blijven zitten met vrienden en familie. Met onze moderne heaters kunt u ook op frissere avonden aangenaam genieten van uw veranda of terras. Ook in de koude maanden van het jaar kunt u met een terrasheater heerlijk comfortabel buiten zitten en maakt u nog meer gebruik van uw veranda!

Genieten van uw veranda in de winter en zomer

Verlichting

Als u tijdens de donkere dagen buiten wilt blijven, of als u de lange zomeravonden nóg langer wilt maken, dan kan het een goed idee zijn om verlichting aan te schaffen voor de veranda. Bovendien is de aanschaf van een leuke lamp altijd goed om meer sfeer en gezelligheid te creëren. Bij Top Veranda's leveren we naast tuinoverkappingen en veranda's ook speciale verlichting die wij voor u kunnen monteren.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden