Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda? Dan doet u er goed aan deze geschikt te maken voor zowel de zomer als de winter. Maar hoe doet u dat?

Brochure


 

Zijwanden 

Zijwanden zijn in de zomer ideaal om de warmte wat langer vast te houden en in de wintermaanden dienen de wanden goed tegen wind. Onze wanden zijn prima geschikt voor uitbreiding van uw veranda. Top Veranda's heeft een speciaal systeem voor het aanbrengen van diverse wanden. De werkwijze gaat gepaard met een standaard geïntegreerde aanwerklip. Hier monteren wij eenvoudig een wand of glasschuifwand aan. Tover uw tuin om tot een grote totale tuinkamer: zo kunt u elke dag buiten genieten. Wij helpen u daar graag bij. Kies uit de volgende wanden:

Heaters

Terrasverwarming is ideaal om ’s avonds lang in uw veranda of overkapping te blijven zitten met vrienden en familie. Met onze moderne heaters kunt u ook op frissere avonden aangenaam genieten van uw veranda of terras. Ook in de koude maanden van het jaar kunt u met een terrasheater heerlijk comfortabel buiten zitten en maakt u nog meer gebruik van uw veranda!

Genieten van uw veranda in de winter en zomer

Verlichting

Als u tijdens de donkere dagen buiten wilt blijven, of als u de lange zomeravonden nóg langer wilt maken, dan kan het een goed idee zijn om verlichting aan te schaffen voor de veranda. Bovendien is de aanschaf van een leuke lamp altijd goed om meer sfeer en gezelligheid te creëren. Bij Top Veranda's leveren we naast tuinoverkappingen en veranda's ook speciale verlichting die wij voor u kunnen monteren.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

...Lees meer...
Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

...Lees meer...
Top 3 tuinkamers

Een tuinkamer is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Een tuinkamer kan namelijk eindeloze combinaties bieden: u kunt er in de wintermaanden genieten met een goed boek en lekker kopje thee, maar ook in de zomermaanden biedt een tuinkamer talloze mogelijkheden. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid! Bekijk onze top 3 tuinkamers.

...Lees meer...
Algemene tips voor uw veranda

De eerste zonnestralen komen al om de hoek kijken, en daar willen de meeste mensen dan ook volop van genieten met een prachtige veranda of overkapping. Een veranda is namelijk de ideale plek om te genieten van de zon, maar ook om eventueel de schaduw op te zoeken. Máár voordat u besluit een veranda te kopen...

Lees meer...