#Staycation in uw eigen veranda!

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

Het zijn onzekere tijden in heel Nederland. Wegens het Coronavirus weten we niet of we dit jaar überhaupt nog op vakantie kunnen naar het buitenland: dus bereiden we ons veelal voor op vakantie in eigen huis. Maar hoe zorgen we voor ontspanning en rust?

Van uw eigen tuin een vakantieoord maken met een veranda

Als we deze zomer niet aan de Spaanse kust kunnen zitten, brengen we gewoon de vakantie naar eigen land toe! Een veranda is een echte aanwinst voor het gezin en het maakt de tuin een stuk gezelliger. Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en simpelweg uw eigen vakantie in elkaar zetten. Zet een heerlijke barbecue neer, wat comfortabele tuinmeubels, wellicht een opblaadzwembadje en u bent helemaal ready-to-go.

Vakantie vieren in eigen tuin

Voordelen van de vakantie in eigen land

Uw veranda gezellig maken kan al heel gemakkelijk door leuke tuinmeubels neer te zetten, wat planten en leuke kussentjes. Bent u benieuwd welke planten het beste in uw veranda kunnen? Lees dan hier onze blog. Bent u bang dat het te warm wordt in de zomermaanden in uw veranda? Dat hoeft helemaal niet! Lees hier onze tips&tricks. Natuurlijk is het jammer dat we dit jaar niet lekker naar het buitenland kunnen, maar er zijn ook genoeg voordelen om vakantie in eigen land te vieren:

  1. Niet te lang hoeven vliegen of in de auto zitten is stiekem ook wel heel fijn!
  2. U spreekt de eigen taal. Erg handig als de Engelse taal u niet helemaal ligt. 
  3. Genieten in je veranda is heerlijk met een goed boek en een lekker wijntje. 

Veranda kopen

Ook met zonwering genieten in uw veranda

Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is en blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Deze zonweringssystemen zijn niet alleen goed voor de hitte weghouden, maar ook nog eens van pottenkijkers. Het biedt privacy en het is een lust voor het oog om naar te kijken. Met zonwering van Top Veranda's bent u gegarandeerd van een lange levensduur en kleurvastheid.

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Waarom kiezen voor een aluminium overkapping?

Onze veranda’s, tuinkamers en overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn er in standaard afmetingen, maar uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren. Gaat u voor een dak van glas of polycarbo...

Lees meer...
Voordelen van een veranda met plat dak

Onze veranda’s, tuinkamers en overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. Dit geldt ook voor het dak dat op de veranda komt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glazen dak of een dak van polycarbonaat. Er is echter ook keuze in stijl: de meeste daken zijn namelijk schuin, onder andere...

Lees meer...
Waarom u moet kiezen voor een tuinkamer

U wilt een mooie toevoeging aan uw huis en tuin doen, en heeft bedacht dat een tuinkamer wel eens een hele goede aanschaf zou kunnen zijn. Daar zijn wij het uiteraard mee eens! Een tuinkamer is een min of meer losse ruimte die in de tuin kan worden geplaatst. Er hoeven daarom geen verbouwingen aan het huis plaats te vinden. Daarom is de prijs vaak net wat aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een serre. Uiteraard zijn de medewerkers van Top Veranda&rsquo...

Lees meer...
Dé vragen die u uzelf moet stellen bij de aanschaf van een veranda

U heeft het idee om een veranda, overkapping of tuinkamer aan te schaffen. Top idee! Het is echter belangrijk om goed na te denken over een aantal zaken voordat u tot de aankoop overgaat. Uiteraard zijn de medewerkers van Top Veranda’s er om u van allerhande advies te voorzien, maar het is ook goed om vast een aantal vragen voor uzelf te beantwoorden. Welke vragen? Wij zetten ze voor u op een rij.

...Lees meer...