#Staycation in uw eigen veranda!

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

Het zijn onzekere tijden in heel Nederland. Wegens het Coronavirus weten we niet of we dit jaar überhaupt nog op vakantie kunnen naar het buitenland: dus bereiden we ons veelal voor op vakantie in eigen huis. Maar hoe zorgen we voor ontspanning en rust?

Van uw eigen tuin een vakantieoord maken met een veranda

Als we deze zomer niet aan de Spaanse kust kunnen zitten, brengen we gewoon de vakantie naar eigen land toe! Een veranda is een echte aanwinst voor het gezin en het maakt de tuin een stuk gezelliger. Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en simpelweg uw eigen vakantie in elkaar zetten. Zet een heerlijke barbecue neer, wat comfortabele tuinmeubels, wellicht een opblaadzwembadje en u bent helemaal ready-to-go.

Vakantie vieren in eigen tuin

Voordelen van de vakantie in eigen land

Uw veranda gezellig maken kan al heel gemakkelijk door leuke tuinmeubels neer te zetten, wat planten en leuke kussentjes. Bent u benieuwd welke planten het beste in uw veranda kunnen? Lees dan hier onze blog. Bent u bang dat het te warm wordt in de zomermaanden in uw veranda? Dat hoeft helemaal niet! Lees hier onze tips&tricks. Natuurlijk is het jammer dat we dit jaar niet lekker naar het buitenland kunnen, maar er zijn ook genoeg voordelen om vakantie in eigen land te vieren:

  1. Niet te lang hoeven vliegen of in de auto zitten is stiekem ook wel heel fijn!
  2. U spreekt de eigen taal. Erg handig als de Engelse taal u niet helemaal ligt. 
  3. Genieten in je veranda is heerlijk met een goed boek en een lekker wijntje. 

Veranda kopen

Ook met zonwering genieten in uw veranda

Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is en blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Deze zonweringssystemen zijn niet alleen goed voor de hitte weghouden, maar ook nog eens van pottenkijkers. Het biedt privacy en het is een lust voor het oog om naar te kijken. Met zonwering van Top Veranda's bent u gegarandeerd van een lange levensduur en kleurvastheid.

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden