#Staycation in uw eigen veranda!

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

Het zijn onzekere tijden in heel Nederland. Wegens het Coronavirus weten we niet of we dit jaar überhaupt nog op vakantie kunnen naar het buitenland: dus bereiden we ons veelal voor op vakantie in eigen huis. Maar hoe zorgen we voor ontspanning en rust?

Van uw eigen tuin een vakantieoord maken met een veranda

Als we deze zomer niet aan de Spaanse kust kunnen zitten, brengen we gewoon de vakantie naar eigen land toe! Een veranda is een echte aanwinst voor het gezin en het maakt de tuin een stuk gezelliger. Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en simpelweg uw eigen vakantie in elkaar zetten. Zet een heerlijke barbecue neer, wat comfortabele tuinmeubels, wellicht een opblaadzwembadje en u bent helemaal ready-to-go.

Vakantie vieren in eigen tuin

Voordelen van de vakantie in eigen land

Uw veranda gezellig maken kan al heel gemakkelijk door leuke tuinmeubels neer te zetten, wat planten en leuke kussentjes. Bent u benieuwd welke planten het beste in uw veranda kunnen? Lees dan hier onze blog. Bent u bang dat het te warm wordt in de zomermaanden in uw veranda? Dat hoeft helemaal niet! Lees hier onze tips&tricks. Natuurlijk is het jammer dat we dit jaar niet lekker naar het buitenland kunnen, maar er zijn ook genoeg voordelen om vakantie in eigen land te vieren:

  1. Niet te lang hoeven vliegen of in de auto zitten is stiekem ook wel heel fijn!
  2. U spreekt de eigen taal. Erg handig als de Engelse taal u niet helemaal ligt. 
  3. Genieten in je veranda is heerlijk met een goed boek en een lekker wijntje. 

Veranda kopen

Ook met zonwering genieten in uw veranda

Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is en blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Deze zonweringssystemen zijn niet alleen goed voor de hitte weghouden, maar ook nog eens van pottenkijkers. Het biedt privacy en het is een lust voor het oog om naar te kijken. Met zonwering van Top Veranda's bent u gegarandeerd van een lange levensduur en kleurvastheid.

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden