#Staycation in uw eigen veranda!

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

Het zijn onzekere tijden in heel Nederland. Wegens het Coronavirus weten we niet of we dit jaar überhaupt nog op vakantie kunnen naar het buitenland: dus bereiden we ons veelal voor op vakantie in eigen huis. Maar hoe zorgen we voor ontspanning en rust?

Van uw eigen tuin een vakantieoord maken met een veranda

Als we deze zomer niet aan de Spaanse kust kunnen zitten, brengen we gewoon de vakantie naar eigen land toe! Een veranda is een echte aanwinst voor het gezin en het maakt de tuin een stuk gezelliger. Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en simpelweg uw eigen vakantie in elkaar zetten. Zet een heerlijke barbecue neer, wat comfortabele tuinmeubels, wellicht een opblaadzwembadje en u bent helemaal ready-to-go.

Vakantie vieren in eigen tuin

Voordelen van de vakantie in eigen land

Uw veranda gezellig maken kan al heel gemakkelijk door leuke tuinmeubels neer te zetten, wat planten en leuke kussentjes. Bent u benieuwd welke planten het beste in uw veranda kunnen? Lees dan hier onze blog. Bent u bang dat het te warm wordt in de zomermaanden in uw veranda? Dat hoeft helemaal niet! Lees hier onze tips&tricks. Natuurlijk is het jammer dat we dit jaar niet lekker naar het buitenland kunnen, maar er zijn ook genoeg voordelen om vakantie in eigen land te vieren:

  1. Niet te lang hoeven vliegen of in de auto zitten is stiekem ook wel heel fijn!
  2. U spreekt de eigen taal. Erg handig als de Engelse taal u niet helemaal ligt. 
  3. Genieten in je veranda is heerlijk met een goed boek en een lekker wijntje. 

Veranda kopen

Ook met zonwering genieten in uw veranda

Het is een bekend probleem: in de zomer wordt het te warm in uw huiskamer. Maar niet met een veranda met zonwering. Door de zonwerende producten van Top Veranda's is en blijft het lekker koel in uw huis en/of tuinkamer. Wij verkopen zonwering in verschillende soorten en maten:

  • Lamellendoeken
  • Onderdak zonwering
  • Verticale zonwering
  • Bovendak zonwering

Deze zonweringssystemen zijn niet alleen goed voor de hitte weghouden, maar ook nog eens van pottenkijkers. Het biedt privacy en het is een lust voor het oog om naar te kijken. Met zonwering van Top Veranda's bent u gegarandeerd van een lange levensduur en kleurvastheid.

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tips voor het inrichten van een veranda of overkapping

Bent u een echt buiten mens? Wilt u op warme en koudere dagen tot laat in de avond genieten van uw tuin? Dan is een veranda of overkapping idell voor u. En u bent zeker niet de enige! Veel meer mensen ontdekken de voordelen van een veranda in de tuin. Zo blijft de lucht beter hangen en kunt u lekker beschut uit de wind zitten. Lees snel verder om de handige tips van een overkapping te ontdekken!

...Lees meer...
De ideale locatie voor uw veranda

Zodra u heeft besloten dat u een veranda gaat kopen, is het uiteraard erg van belang om een juiste keuze te maken over de ligging van uw overkapping. Sta daarom altijd even stil bij wat u wilt en laat u adviseren in ons tuincentrum in Den Bosch. Denk bijvoorbeeld na of u juist veel of weinig zon in de tuin wilt, maar ook op welk tijdstip dit gewenst is. Wij hebben de voor- en nadelen voor u op een ri...

Lees meer...
Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda...

Lees meer...
Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

...Lees meer...