3 voordelen van een vrijstaande veranda

3 voordelen van een vrijstaande veranda

Bent u een veranda aan het overwegen? Goed idee! Al is het maken van een keuze misschien lastiger dan gedacht. Er zijn namelijk nogal wat soorten en maten. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een veranda of overkapping aan huis, een tuinkamer, maar ook een vrijstaande veranda is een optie. Met een vrijstaande veranda creëert u een beschutte plek om nóg langer en flexibeler van uw tuin te genieten. Maar er zijn meer redenen waarom een vrijstaande veranda een goed idee is! Wij zetten drie voordelen op een rijtje.

  1. Flexibiliteit
  2. Sfeermaker
  3. Rondom genieten

1. Flexibele ligging

Helaas kunt u de ligging van uw terras aan huis of de stand van de zon niet veranderen. Met een vrijstaande veranda heeft u echter wél die flexibiliteit. Kies zelf de plek waar u bijvoorbeeld het langst van de zon geniet of graag een tweede terras zou willen. Zo bent u ook niet afhankelijk van plaatsing tegen de gevel of eventuele krappe ruimte achter het huis. U creëert zo een beschutte en comfortabele relaxhoek voor een ontspannen vakantiegevoel in uw eigen buitenruimte.

Veranda kopen | Top Veranda's

2. Een vrijstaande veranda brengt sfeer

Een veranda in de tuin is een opvallende verschijning! Een vrijstaande overkapping staat gezellig, straalt luxe uit en geeft gevoelsmatig die fijne vakantiesfeer. Maak van buiten een tweede binnen door de veranda van alle gemakken en een flinke dosis sfeer te voorzien. Kleed de veranda aan met een lekkere loungebank of fijne eethoek, mooie LED verlichting en fleurige beplanting. Met een heater kunt u zelfs het hele jaar rond van de veranda genieten - zelfs in de winter. Wat is er nu leuker dan met vrienden en familie zo lang mogelijk van de tuin te genieten?

3. Rondom genieten van het buitenleven

Tevens heeft een vrijstaande overkapping het voordeel dat u de ruimte om u heen kunt ervaren. Wanneer de veranda aan de achter- of zijkant van de tuin staat is de kijkrichting beperkt. Met de flexibiliteit van een vrijstaande veranda neemt u uw tuin en het groen om u heen nog meer in u op. Het maakt de tuinindeling ook net een stukje spannender. Investeer in mooie tuinplanten waar u het hele jaar van kunt genieten, zo is er altijd iets moois om naar te kijken.

Veranda kopen | Top Veranda's

Bij Top Veranda's adviseren wij u graag over uw nieuwe veranda. De Legend Edition vrijstaande veranda is bijvoorbeeld perfect als u een vrijstaande veranda zoekt! Bij deze populaire veranda bevindt de goot zich aan de achterzijde en het hoogste punt van de veranda aan de voorzijde. Hierdoor is de goot niet goed zichtbaar en geniet u optimaal van een mooi en compleet uitzicht. Ook deze vrijstaande terrasoverkapping is uit te breiden met onze extra comfort opties. Denk eens aan wandopties van aluminium. Dit is een perfecte aanvulling om wind en regen in uw veranda te voorkomen. Met het unieke kliksysteem van Top Veranda's bent u verzekerd van een stabiele wand.

Plan nu uw afspraak!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden