3 voordelen van een vrijstaande veranda

3 voordelen van een vrijstaande veranda

Bent u een veranda aan het overwegen? Goed idee! Al is het maken van een keuze misschien lastiger dan gedacht. Er zijn namelijk nogal wat soorten en maten. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een veranda of overkapping aan huis, een tuinkamer, maar ook een vrijstaande veranda is een optie. Met een vrijstaande veranda creëert u een beschutte plek om nóg langer en flexibeler van uw tuin te genieten. Maar er zijn meer redenen waarom een vrijstaande veranda een goed idee is! Wij zetten drie voordelen op een rijtje.

  1. Flexibiliteit
  2. Sfeermaker
  3. Rondom genieten

1. Flexibele ligging

Helaas kunt u de ligging van uw terras aan huis of de stand van de zon niet veranderen. Met een vrijstaande veranda heeft u echter wél die flexibiliteit. Kies zelf de plek waar u bijvoorbeeld het langst van de zon geniet of graag een tweede terras zou willen. Zo bent u ook niet afhankelijk van plaatsing tegen de gevel of eventuele krappe ruimte achter het huis. U creëert zo een beschutte en comfortabele relaxhoek voor een ontspannen vakantiegevoel in uw eigen buitenruimte.

Veranda kopen | Top Veranda's

2. Een vrijstaande veranda brengt sfeer

Een veranda in de tuin is een opvallende verschijning! Een vrijstaande overkapping staat gezellig, straalt luxe uit en geeft gevoelsmatig die fijne vakantiesfeer. Maak van buiten een tweede binnen door de veranda van alle gemakken en een flinke dosis sfeer te voorzien. Kleed de veranda aan met een lekkere loungebank of fijne eethoek, mooie LED verlichting en fleurige beplanting. Met een heater kunt u zelfs het hele jaar rond van de veranda genieten - zelfs in de winter. Wat is er nu leuker dan met vrienden en familie zo lang mogelijk van de tuin te genieten?

3. Rondom genieten van het buitenleven

Tevens heeft een vrijstaande overkapping het voordeel dat u de ruimte om u heen kunt ervaren. Wanneer de veranda aan de achter- of zijkant van de tuin staat is de kijkrichting beperkt. Met de flexibiliteit van een vrijstaande veranda neemt u uw tuin en het groen om u heen nog meer in u op. Het maakt de tuinindeling ook net een stukje spannender. Investeer in mooie tuinplanten waar u het hele jaar van kunt genieten, zo is er altijd iets moois om naar te kijken.

Veranda kopen | Top Veranda's

Bij Top Veranda's adviseren wij u graag over uw nieuwe veranda. De Legend Edition vrijstaande veranda is bijvoorbeeld perfect als u een vrijstaande veranda zoekt! Bij deze populaire veranda bevindt de goot zich aan de achterzijde en het hoogste punt van de veranda aan de voorzijde. Hierdoor is de goot niet goed zichtbaar en geniet u optimaal van een mooi en compleet uitzicht. Ook deze vrijstaande terrasoverkapping is uit te breiden met onze extra comfort opties. Denk eens aan wandopties van aluminium. Dit is een perfecte aanvulling om wind en regen in uw veranda te voorkomen. Met het unieke kliksysteem van Top Veranda's bent u verzekerd van een stabiele wand.

Plan nu uw afspraak!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden