Een magische kerst onder de veranda

Een magische kerst onder de veranda

Waarschijnlijk wordt kerst 2020 net even wat anders dan anders, maar we maken er met z’n allen uiteraard het beste van. Om dat feestelijke gevoel toch te behouden, is het belangrijk uw huis zo snel mogelijk in kerststemming te brengen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kerstversiering gelukkig maakt. Met een veranda kunt u nog net even wat meer uitpakken: hoe romantisch is de aanblik van een in kerstsferen gehulde terrasoverkapping of tuinkamer!? Hoe haalt u deze kerst het beste uit uw veranda? Wij hebben de tips!

Kerstdiner in de veranda

Zonder kerstdiner is het eigenlijk geen kerst… Het is natuurlijk hartstikke sfeervol om dit jaar uw kerstdiner in uw tuinkamer of veranda te houden. Met de juiste verwarming en verlichting zit u er ook in de winter hartstikke sfeervol bij. Heeft uw overkapping geen wanden? Dan is een winterbarbecue in de tuin enorm gezellig. Op zo’n manier maakt u van kerst iets speciaals. Dek de eettafel op een bijzondere wijze door er guirlandes en andere kerstdecoratie aan toe te voegen.

Veranda kopen | Top Veranda's

Een warme veranda

Warmte creëert u niet alleen met een warmtebron. Wél is het een praktische toevoeging aan de kerstsfeer. Met een terrashaard of heater zitten u en uw familie droog, maar ook heerlijk warm. Glühwein, warme chocolademelk, koffie of wijn smaakt toch veel lekkerder als u er warmpjes bij zit? Voor nog meer warmte is het een goed idee om warme stoffen en materialen toe te voegen aan de decoratie in uw veranda, zoals plaids, kussens en tapijtjes. Daarnaast zorgen uw vrienden en familie natuurlijk voor de nodige warmte. De mensen die u lief hebt, zijn uiteraard het allerbelangrijkst. Richt uw overkapping zó in dat u genoeg ruimte heeft om iedereen op veilige afstand bij u te houden.

Kerstdecoratie in de veranda

Kerstverlichting laat niet alleen uw huis of tuin stralen; ook u krijgt er een stralende glimlach van! Hang bijvoorbeeld ijspegelverlichting aan de rand van uw veranda of zet een lichtgevend hert in de hoek van de tuinkamer. Dat is nog eens een leuk uitzicht! Daarnaast kunt u aan de slag met een guirlande die u langs de randen van de overkapping drapeert of hang een zelfgemaakte krans tegen de wand. Waarom niet zelfs de kerstboom onder de overkapping zetten? Zorg voor slingers, ballen en takken die de sfeer uitstralen waar u voor wilt gaan: bent u een traditioneel type of mag het dit jaar extra kleurrijk?

Veranda kopen | Top Veranda's

Veranda kopen

Beginnen de kerstkriebels op te spelen en denkt u nu ook aan het laten bouwen van een veranda? Denkt u dan aan ons! Een veranda kopen doet u uiteraard bij Top Veranda's. Om de mogelijkheden te bekijken nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij onze showroom. Niet alleen zijn er veel verschillende veranda's in ons assortiment, maar ook zijn de verschillende veranda's in diverse kleuren te bestellen. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte veranda. Plan direct een afspraak en geniet zo gauw mogelijk van een overkapping. Hopelijk tot ziens bij Top Veranda's!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden