Herfstige stylinginspiratie voor uw veranda

Bent u de trotse eigenaar van een Top Veranda’s overkapping? Gefeliciteerd, hoe leuk! U kunt de zomer dus zo lang maken als u zelf wilt. U zit immers lekker droog en beschut. Met een heater zult u het de komende maanden ook zeker niet koud krijgen. Maar hoe wilt u uw nieuwe aanwinst eigenlijk inrichten? Er zijn tal van manieren om komende herfst het maximale uit uw veranda te halen. We hebben een paar inspirerende tips voor een najaarsproof ingerichte veranda.

Een najaarsschoonmaak

Tijdens de herfst en winter doet u er natuurlijk alles aan om aan het regenachtige weer te ontsnappen. Een complete overkapping is de oplossing! Eén van de leuke voordelen van het hebben van een veranda is de mogelijkheid om deze naar eigen smaak in te richten, los van hoe de rest van het huis of de tuin eruit zien. De herfst is de perfecte tijd om een kritische blik te werpen op uw huidige meubilair. Welke items gebruikt u nu écht vaak en wat staat er eigenlijk maar te staan? Ga voor een najaarsschoonmaak en behoud alleen de items die u een comfortabele herfst gaan bezorgen. Zet ze op een ruimtelijke wijze neer waarbij u zowel zich op uw woning, als op de tuin heeft. Zo geniet u komende herfst van zowel de warmte van binnen als de herfstkleuren van buiten.

Onze projecten

Voeg een paar glimmende kleuraccenten toe

In het najaar verandert de natuur van kleur en dus is het wel zo leuk om ook qua inrichting van uw veranda of tuinkamer mee te gaan met die verandering. Uw meubels heeft u al uitgezocht, dus nu is het zaak om de gewenste accessoires bij elkaar te shoppen. Ga bijvoorbeeld voor een donkerder palet met bruin-, oranje-, okergeel- en goudtinten. Die laatste voegt ook een fijn glimmertje toe aan uw inrichting. Dit geeft een luxueuze uitstraling, zeker wanneer het najaarszonnetje door het glas van uw veranda schijnt. Trek dat glimmertje door in het materiaal van uw accessoires, door bijvoorbeeld voor fluweel of velours te kiezen. Decoreer uw meubels met warme materialen en maak het af met stijlvolle kussens en kaarsen.

TIP! Wist u dat onze showroom zich in tuincentrum GroenRijk Den Bosch bevindt? U kunt hier meteen de nodige aankleding shoppen!

Creëer een gezellige sfeer

De belangrijkste stap bij de overgang van zomer naar herfst is het creëren van een zo gezellig mogelijke sfeer. In elke hoek van uw veranda zorgt een dekentje of kussentje voor een uitnodigende sfeer. Voeg een stel kalebassen toe aan de inrichting en het wordt direct een stuk herfstiger onder de veranda. Vergeet u ook niet een aantal herfstige planten toe te voegen? Er zijn immers genoeg planten die uw veranda van kleur kunnen voorzien tijdens de donkerste maanden van het jaar. Zet uw veranda in de spotlights met onze LED spots. Dan kunt u ten alle tijden van al dat moois genieten.

Maak een afspraak

Ziet u een tuinkamer, veranda of overkapping wel zitten? Voor meer informatie over onze overkappingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We denken graag met u mee! Top Veranda’s heeft alles wat u zoekt om uw tuin 100% compleet naar wens in te richten! Kom langs in onze showroom in Den Bosch en laat u verrassen.

Afspraak plannen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Carport installeren door Top Veranda’s
Wist u dat we bij Top Veranda’s ook specialist zijn op het gebied van carports?Lees meer...
Welke goot moet ik kiezen voor mijn veranda?
Bij aankoop van een veranda zijn veel factoren waar u aan moet denken, bijvoorbeeld welke goot perfect bij uw veranda past. Lees meer...
Veranda Weekend

Veranda weekend

 

Op 26 & 27 maart vind de eerste editie van ons veranda weekend plaats!

Je bent van harte welkom in onze winkel en showroom om je te laten inspireren.

 

Waarom je dit evenement niet mag missen?

  • Het hele weekend korting op tuinmeubelen
  • Special deal bij aankoop van een veranda
  • Gratis offerte
  • Advies op maat van onze veranda experts en montageteam

De koffie met wat lekker...

Lees meer...