Verbouw je tuinoverkapping naar tuinkamer

Verbouw je tuinoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat een tuinoverkapping gemakkelijk om te bouwen is tot tuinkamer? Een tuinoverkapping zorgt natuurlijk al voor extra comfort in de tuin, want als het regent buiten zit u lekker droog onder de tuinoverkapping. Het zorgt ervoor dat u in het voorjaar al eerder buiten kunt zitten, en in het najaar kunt u het buitenseizoen nog even verlengen. Wilt u vier seizoenen genieten van uw tuin? Dan kunt u de tuinoverkapping omtoveren tot Tuinkamer en dat zorgt ervoor dat u in elk seizoen kunt genieten in de tuin!

Welke soorten tuinkamers zijn er?

Ik hoor u al denken welke mogelijkheden er zijn bij het ombouwen van de tuinoverkapping tot tuinkamer. Via Top-Veranda's kunt u kiezen uit drie verschillende soorten tuinkamers. Een tuinkamer zorgt voor zo veel mogelijk conform in de tuin, dit komt omdat er in elk seizoen gebruik gemaakt kan worden van de tuinkamer. Zo zijn er de volgende soorten tuinkamers:

Complete tuinkamer met glasschuifwand

Een tuinkamer met glasschuifwand is erg handig. Wanneer het buiten koud is kunnen de deuren dicht geschoven worden zodat de warmte binnen blijft. Wanneer het warm is buiten  of in de tuinkamer kunnen de glaswanden open geschoven worden. Dit zorgt ervoor dat er elk seizoen optimaal genoten kan worden van de tuin. De tuinkamer met glasschuifwanden worden standaard geleverd met:       

- Een glazen of Polycarbonaat dak                                                                                             

- Twee spiekozijnen van glas   

- Glasschuifwand 

 

Complete tuinkamer met dubbele deur

Ook bij de tuinkamer met dubbele deur heeft u eindeloze mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten standaardvarianten, maar u kunt er ook voor kiezen om er een op maat te laten maken. De tuinkamer is volledig gesloten waardoor u lekker warm binnen zit wanneer het buiten koud is. Via de dubbele deur kunt u de tuin in, of het lekker laten luchten. De wanden zijn van aluminium en voorzien van veiligheidsglas, het dak is verkrijgbaar met polycarbonaat of een glazen dakbedekking. 

Complete tuinkamer met schuifpui 

Het is ook mogelijk om een tuinkamer te hebben met een schuifpui. Het zit net tussen de glasschuifwand en de dubbele deur in. Ook hierbij zit u lekker warm binnen en het luchten gaat via de schuifpui. Doordat alle drie de tuinkamers van glas zijn creëert u een hele lichte kamer die u volop beschermt tegen onder andere regen, wind en kou. 

Wanneer u al een tuinoverkapping heeft kunnen onze Top-Veranda medewerkers deze dus ombouwen naar een van de hiervoor genoemde tuinkamers. Dit om de ultieme tuinbeleving te creëren. 

 

 

Geïnteresseerd na het lezen? Plan dan nu een afspraak in en kom langs in de winkel waar onze Top-Veranda medewerkers u graag verder helpen met het verwezenlijken van uw tuinwensen. U bent van harte welkom onder het genot van een kop koffie/thee. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden