Veranda verlichting

Veranda verlichting

Wanneer u tijdens de donkere dagen liever buiten blijft, of wanneer u de lange zomerdagen nóg langer wil maken, dan is het erg verstandig om verlichting te plaatsen in uw veranda. Wel is het goed om eerst te kijken naar een aantal punten om te bepalen waar en welke verlichting het best bij uw veranda past. Uw veranda kan natuurlijk verschillende soorten daken hebben, denk aan:

Deze daken zorgen allemaal voor een ander soort lichtinval in uw veranda. Er is ook verschil of uw veranda heel de dag in de zon staat, of heel de dag in de schaduw. Dit speelt allemaal mee met het uitkiezen van de juiste verlichting voor uw veranda. 

Voordelen LED verlichting

Het hebben van LED verlichting brengt meerdere voordelen met zich mee. De LED spots of strips sluiten naadloos aan op uw veranda of tuinoverkapping, omdat deze op stijlvolle wijze worden ingebouwd/verwerkt. Dat zorgt ook voor extra veiligheid, omdat onze Top-Medewerkers er voor zorgen dat de verlichting waterdicht geplaatst wordt om kortsluiting te voorkomen. Bovendien wordt LED verlichting niet warm, hierdoor is er geen sprake van brandgevaar.

Verlichting zorgt meteen voor extra sfeer, LED spots kunnen gedimd worden of juist feller gezet worden. Hierdoor bepaalt u zelf de intensiteit en sfeer in de veranda. Per situatie kan er gekeken worden welke felheid van het licht perfect is. Zit u een avondje met wat vrienden een drankje te doen? Dan kunt u het licht wat dimmen om extra sfeer te creëren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een boek aan het lezen bent of een bordspel gaat spelen, dan is het fijner om het licht wat feller te zetten.

Een ander voordeel van LED verlichting is dat er een ruime keuze is in de kleuren en sterkte. Bovendien is LED verlichting laag in energieverbruik en hebben deze een langere levensduur dan veel andere soorten verlichting. Hiermee maakt u dus een duurzame keuze en bent u bewust bezig om wat groener bezig te zijn. 

Drie soorten verlichting

Via Top Veranda’s heeft u de keuze uit drie soorten verlichting namelijk:

  • Easy line
  • Exclusive line
  • Superior line

Bij de Legend- en de Expert edition veranda’s heeft u de keuze uit de Easy- en de Exclusive line verlichting. De Exclusive line wordt geleverd met een afstandsbediening wat het nog makkelijker maakt om het perfecte licht te creëren. Er is ook een Superior line, die is speciaal ontworpen voor de Superior Edition veranda en wordt tevens ook met afstandsbediening geleverd. 

De verlichting met afstandsbediening biedt niet alleen meer gemak, maar zorgt er ook voor dat u de verlichting verdeeld over 4 zones kunt bedienen. Daarnaast heeft de afstandsbediening een functie waarmee u de lampen per zone kunt dimmen.

Maak een afspraak met onze Top-Medewerkers

Bent u nu ook benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft voor uw veranda? Of heeft u nog geen veranda? Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze super deluxe showroom in Groenrijk Den Bosch. 

Het is heel makkelijk om een afspraak in te plannen. In de showroom kunt u met onze Top-Medewerkers gaan kijken om uw Top-Veranda samen te stellen en wellicht een duurzame investering te doen voor de toekomst.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden