Wat kost een tuinkamer?

Wat kost een tuinkamer?

U kunt uw geld maar één keer uitgeven en dus snappen we dat het kostenplaatje bij de aanschaf van een tuinkamer misschien wel het allerbelangrijkste is. Okay - misschien niet het allerbelangrijkste, want uw droomtuin moet toch echt wel de belangrijkste factor zijn. Desondanks wegen de kosten van een tuinkamer, veranda of overkapping toch redelijk zwaar. Daarom willen we u graag bij benadering inzicht geven in de prijs van een tuinkamer.

De prijs van uw tuinkamer

Helaas moesten we hierboven toch echt 'bij benadering' zeggen. De ene tuinkamer is natuurlijk de andere niet. Zo zijn er een aantal elementen die bepalend zijn voor de prijs:

  • De grootte van de tuinkamer;
  • De gewenste RAL-kleur;
  • Het dak;
  • De wanden en deuren;
  • En de eventuele extra's, zoals zonwering en LED-spots.

Al met al kunnen we u wel een vanaf-prijs laten weten. Die is bij ons namelijk slechts 5.099 ,-. Dat is uiteraard als u voor de meest basic, maar zeker ook zeer prachtige versie gaat.

Meer over onze tuinkamers 

Drie standaard tuinkamer varianten

We hebben drie standaardvarianten tuinkamers in verschillende maten. De tuinkamer met glasschuifwanden (inclusief twee spies, inclusief glas), de tuinkamer met dubbele deur (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas) en de tuinkamer met 4-delige schuifpui (inclusief twee aluminium-wanden voorzien van glas). De tuinkamers zijn leverbaar in de standaard kleuren:

  • wit (RAL 9016)
  • crèmewit (RAL 9001)
  • grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)
  • zwart structuur (RAL 9005)

Het verschil tussen de tuinkamers zit 'm dus met name in de deuren of wanden. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Klik op bovenstaande links om meer te weten te komen over deze drie standaardvarianten en hun prijs. 

Een investering in uzelf

De mogelijkheden wat betreft de aanschaf van een tuinkamer zijn eindeloos. Wij zouden graag adviseren om te denken vanuit een plaatje en, mocht dit natuurlijk mogelijk zijn, niet vanuit de portemonnee. Tegenwoordig is het immers zo dat een veranda of tuinkamer zich hoe dan ook gaat terugverdienen. Is het niet in ontspanning, woongenot en buitenplezier, dan is het wel bij een eventuele verkoop. De waarde van uw woning zal er immers zeker op vooruit gaan. Het is ook goed om in uw achterhoofd te houden dat wij garantie bieden op wat we doen, de tuinkamer zelf en de verschillende afzonderlijke onderdelen. Top Veranda's geeft standaard 10 jaar garantie op het aluminium en 10 jaar garantie op de polycarbonaat platen. Indien wij de veranda monteren, heeft de klant altijd 1 jaar garantie op eventuele lekkages.

Wilt u ook een tuinkamer voor de beste prijs? Neem contact op!

Voor een concrete prijs hebben wij meer informatie nodig over uw wensen en voorkeuren. Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Onze medewerkers laten u graag alle mogelijkheden zien en maken indien gewenst een eerlijke offerte voor u op. Top Veranda's heeft al jarenlange ervaring met de verkoop en montage van veranda’s, tuinkamers en terrasoverkappingen. Wij zijn een onderdeel van tuincentrum GroenRijk Den Bosch, een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat en dus een hele stabiele en betrouwbare partner is. We hopen u snel te zien.

Maak een afspraak

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Voordelen van verschillende materialen voor veranda's

Veranda's en overkappingen zijn populairder dan ooit. Ze kunnen uw buitenleven verrijken, maar u tegelijk ook wat extra vierkante meters opleveren. Wanneer u op zoek gaat naar de juiste veranda of overkapping voor uw smaak, zijn er verschillende factoren om te overwegen. Duurzaamheid, onderhoud, kosten en uiterlijk zijn een paar van die factoren. Het materiaal waarvan uw nieuwe aanwinst wordt gemaakt, is logischerwijs ook zeer bepalend. Daarom is ...

Lees meer...
Schuur met overkapping

Een schuur met overkapping is een geweldige manier om de tuin te verrijken en tegelijkertijd extra ruimte en functionaliteit toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte voor gereedschap en fietsen, of een plek wilt creëren om buiten te ontspannen en te genieten van het mooie weer, een schuur met overkapping is een uitstekende keuze. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u voor het zonnetje doorbreekt ook een veranda in de tuin? Maak snel een afspr...

Lees meer...
Tuinkamer inspiratie bij Top Veranda's

Haal het buitenleven naar binnen door een tuinkamer aan te schaffen! Daarvoor bent u bij Top Veranda’s uiteraard aan het juiste adres. Een tuinkamer is niet meer dan een volledig af te schermen ruimte die op een mooie plek in uw tuin staat. Zie het als een multifunctionele plek waar u kunt relaxen, werken, lezen en dineren. Ideaal! Wij lopen even op de feiten vooruit en helpen u graag vast aan een aantal inrichting ideetjes voor uw nieuwe tuinkamer. U wilt uw nieuwe favoriete plek immer...

Lees meer...