Overkapping aan huis versieren met kerstverlichting

Overkapping aan huis versieren met kerstverlichting

Strooi een beetje sterrenstof over uw buitenplek en maak het tot een schitterende plek, zowel letterlijk als figuurlijk. U wilt uw overkapping aan huis dit seizoen toch ook op en top laten stralen? Decoreer de veranda met prachtige lichtjes om de feestdagen fonkelend door te brengen. Hoe? We geven u graag een aantal tips waarmee u uw veranda tot een sprankelend winterwonderland om kan toveren.

Veranda


 

IJspegelverlichting ophangen

Waarom zou u dit jaar niet alles uit de kast halen? Na een paar jaar waar Corona de hoofdrol in uw kerstverhaal speelde, is het tijd dat ú weer de kerstster wordt. U mag dus uitpakken met kerstverlichting! Eén van onze favorieten voor buiten is ijspegelverlichting. Rijg de kerstlampjes langs het dak van de tuinoverkapping om een ​​betoverende omgeving te creëren. De lampjes doen denken aan de ijspegels die door de vrieskou aan een dakgoot of kozijn blijven hangen. Super sfeervol dus, vooral omdat die op de wind dansende ijspegels prachtig licht geven. Kiest u voor een variant met adapter of een versie op batterijen? Die laatste is met name handig wanneer u geen stroompunt in de tuin heeft of wanneer u geen gedoe met verlengsnoeren wilt hebben.

Decoreren met slangverlichting

Het inpakken van de staanders van de veranda of bomen met lichtslingers is een zeer populair idee voor kerstversiering buiten. Die lichtslangen worden meestal gemaakt van flexibele PVC-buis met gelijkmatig verdeelde LED lampjes. Zo kunt u er over een lang oppervlak, allerlei dingen mee verlichten. Ook deze kerst kan u uw LED-verlichting volop laten glinsteren. LED is immers zeer vriendelijk voor de portemonnee en Moeder Natuur. Of u er nu voor kiest om één boom in te pakken of een bos vol licht te creëren… Er is één ding zeker: het resultaat zal adembenemend zijn!

Verlichting in de veranda


 

Veranda aan huis versieren | Top-Veranda's.nl

Lichtfiguren buiten

Tijdens de koudste, maar gezelligste dagen van het jaar mag u uw huis sfeervol aankleden, maar het is extra leuk thuiskomen wanneer u ook uw buitenplek van een aantal twinkelingen voorziet. Er zijn nog veel manieren om uw veranda in de spotlights te zetten. Kerstverlichting is er immers in allerlei soorten en maten. Denk aan LED projectoren, opblaasbare figuren of verlichte diertjes die graag een plekje in uw tuin willen veroveren. Wij zijn groot fan van die laatstgenoemde lichtfiguren. Een hert, een kerstman of sneeuwpop zijn enorm gezellig. U kunt er vanuit uw veranda heerlijk van genieten, bijvoorbeeld wanneer u eters op Sinterklaasavond over de vloer heeft of een gezellige kerstborrel onder de overkapping houdt.

Sfeervolle kerstperiode onder de veranda

Wilt u de kerstperiode sfeervol doorbrengen? Natuurlijk wilt u dat! Door uw tuin te verrijken met een prachtig versierde overkapping of tuinkamer haalt u immers het beste uit uw buitenplek. Het gaat u daarnaast heel wat geluksmomentjes opleveren. Bent u nog geen trotste eigenaar van een veranda? Wacht dan ook niet langer en maak vandaag nog uw droom waar. Maak een afspraak bij Top-Veranda’s om de overkapping waar uw hart sneller van gaat kloppen te realiseren. We adviseren u graag over alle elementen.

Maak een afspraak

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Voordelen van verschillende materialen voor veranda's

Veranda's en overkappingen zijn populairder dan ooit. Ze kunnen uw buitenleven verrijken, maar u tegelijk ook wat extra vierkante meters opleveren. Wanneer u op zoek gaat naar de juiste veranda of overkapping voor uw smaak, zijn er verschillende factoren om te overwegen. Duurzaamheid, onderhoud, kosten en uiterlijk zijn een paar van die factoren. Het materiaal waarvan uw nieuwe aanwinst wordt gemaakt, is logischerwijs ook zeer bepalend. Daarom is ...

Lees meer...
Schuur met overkapping

Een schuur met overkapping is een geweldige manier om de tuin te verrijken en tegelijkertijd extra ruimte en functionaliteit toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte voor gereedschap en fietsen, of een plek wilt creëren om buiten te ontspannen en te genieten van het mooie weer, een schuur met overkapping is een uitstekende keuze. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u voor het zonnetje doorbreekt ook een veranda in de tuin? Maak snel een afspr...

Lees meer...
Tuinkamer inspiratie bij Top Veranda's

Haal het buitenleven naar binnen door een tuinkamer aan te schaffen! Daarvoor bent u bij Top Veranda’s uiteraard aan het juiste adres. Een tuinkamer is niet meer dan een volledig af te schermen ruimte die op een mooie plek in uw tuin staat. Zie het als een multifunctionele plek waar u kunt relaxen, werken, lezen en dineren. Ideaal! Wij lopen even op de feiten vooruit en helpen u graag vast aan een aantal inrichting ideetjes voor uw nieuwe tuinkamer. U wilt uw nieuwe favoriete plek immer...

Lees meer...