Waarom je zonwering nodig hebt

Waarom je zonwering nodig hebt

Het is natuurlijk een bekend probleem: in de zomer wordt het veel te warm in uw kamer, maar dit is niet zo wanneer u zonwering hebt. Wij van Top-Veranda’s verkopen zonwering in verschillende soorten en maten. Dit zijn bijvoorbeeld:

Privacy

Het is natuurlijk heel fijn om privacy te hebben in huis, daarom wil je maatregelen treffen om pottenkijkers tegen te gaan. Bij Top-Veranda’s kunt u verschillende soorten zonweringen aanschaffen om zo veel mogelijk privacy in huis te hebben. Door het plaatsen van de zonweringen kunt u zich lekker veilig in huis voelen en ongestoord relaxen na een lange dag werken. Hebben de corona maatregelen er misschien wel voor gezorgd dat uw woning ook uw werkplek geworden is? Ook dan heeft u volledige privacy door zonweringen te gebruiken. Niks gaat boven privacy in je eigen omgeving, want jouw huis is een veilige haven. Door meer privacy in de woning zal het vaak comfortabeler worden.

Temperatuur in de ruimte

Met een klein beetje geluk krijgen we weer een lekker warme zomer. Wanneer de zon dan fel en lang schijnt kan er een broeikaseffect ontstaan. Hierdoor wordt het heel erg warm in de ruimte en kan het minder aangenaam zijn om er te zitten. De perfecte oplossing hiervoor is zonweringen, door het plaatsen van zonweringen zorgt u ervoor dat het lekker koel blijft in de ruimte. De zonweringen weren de zonnestralen en zorgen ervoor dat u comfortabel kunt zitten om van de dag te genieten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de ruimte te laten luchten om een poging te doen de temperatuur te laten zakken, maar in ons oh zo mooie kikkerlandje is er niks zo wisselvallig als het weer. Daarom zijn zonweringen een must-have!

Wisselvalligheid van het weer

Nederland is misschien wel het land met het meest wisselvallige weer van de wereld. Een zonwering is niet alleen voor de zon, ook wanneer het regent of hard waait zorgt de zonwering er voor dat het binnen droog blijft. Aangezien we hier in Nederland nooit de zekerheid hebben dat het droog blijft, is het toch wel fijn om droog te kunnen zitten van alle kanten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld screens zonwering te plaatsen, die kunnen met een afstandsbediening omhoog en omlaag gehaald worden. De screens zijn vaak verzwaard door middel van een aluminium onderlijst die verzwaard is door ijzer. Deze onderlijst glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden.

Afspraak maken

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10% korting op geselecteerde veranda's in april!

Bij Top-Verandas.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van veranda's, terrasoverkappingen en tuinkamers, vieren we de komst van het voorjaar met een speciale aanbieding: in de maand april krijgt u maar liefst 10% korting op geselecteerde veranda's uit ons assortiment!

Lees meer...
Vrijstaande veranda: de do's & don'ts

Top Veranda’s is, zoals u weet, dé veranda en overkapping dealer van Noord-Brabant. We plaatsen onze veranda's echter door heel het land, zodat iedereen kennis kan maken met ons inspirerende assortiment. Wat dacht u van onze selectie vrijstaande veranda’s: helemaal hot and happening! In dit blogartikel bespreken we de belangrijkste do's & don'ts bij het plannen en bouwen van een vrijstaande veranda, zodat u het mee...

Lees meer...
Maart actie: 20% korting op allerlei nieuwe modellen!

De lente staat voor de deur en wat is er nu beter dan uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en stijl? Bij Top-Veranda's.nl begrijpen we de behoefte aan een prachtige en praktische buitenruimte, en daarom hebben we een spectaculaire actie voor u in petto: ontvang in maart 2024 20% korting op allerlei nieuwe aluminium veranda's! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ontdek waarom deze veranda's de perfecte keuz...

Lees meer...
Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden