Een veranda in het najaar

Een veranda in het najaar

Hoera, het is herfst! De bomen hebben prachtige tinten en her en der worden de straten al verrijkt met gezellige verlichting. De temperaturen zijn echter nog niet heel herfstachtig, dus we zijn allen nog lekker veel buiten te vinden. Heeft u een veranda aan huis? Dan kunt u volop genieten van al dat moois! In dit blogartikel geven we graag 3 tips waarmee u uw veranda en tuin helemaal herfstproof inricht.

Tip! Heeft uw tuin nog geen overkapping, maar wil u deze wel graag? Top Veranda’s kan dít jaar nog een prachtige veranda bouwen. Maak snel een afspraak maakt om uw wensen te bespreken.

Afspraak maken
 

Herfstig groen: leuke najaarsplanten

De showroom van Top Veranda’s is gevestigd in GroenRijk Den Bosch, hét Brabantse tuincentrum vol huis en tuin inspiratie. U kunt tijdens uw afspraak direct de meest prachtige herfstdecoratie shoppen, zodat uw huis en tuin klaar zijn voor de koudste, maar gezelligste periode van het jaar. Ook als u al een veranda heeft kunt u natuurlijk bij GroenRijk terecht voor de leukste herfstitems. Om te beginnen mogen leuke najaarsplanten niet ontbreken. Dit zijn onze favorieten van dit moment:

  • Winterviolen
  • Gaultheria
  • Winterheide
  • Skimmia

Zet ze in een leuke bloempot, uiteraard op een plek waar u er goed zicht op heeft. Voor een speels effect is het leuk om potten van verschillende formaten bij elkaar te zetten. Door de planten op verschillende hoogtes bij elkaar te groeperen creëert u diepte.

Licht in donkere dagen

De dagen worden korter en donkerder. Tuinverlichting mag daarom zeker niet ontbreken. Licht heeft meerdere doelen, het uitlichten van mooie planten en het veilig verlichten van het tuinpad. Verlichting geeft sfeer en schrikt potentiële indringers af. Als een tuin goed verlicht is, zijn mensen meer geneigd om buiten te blijven hangen als het donker is. Bij Top Veranda's leveren we speciale verlichting die wij in de veranda kunnen monteren. Zo hebben wij onder andere:

  • Dimbare verlichting
  • Verlicht op afstandsbediening
  • LED spots
  • LED strips

De rest van de tuin kunt u opleuken met solar lampjes, fakkels, lantaarns of een LED lichtsnoer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verlichting in de veranda

 

Herfst in de veranda | Top Veranda's te Den Bosch

De leukste accessoires

Gezellige accessoires mogen ook zeker niet ontbreken. Dit is bijvoorbeeld hét seizoen van de kalebassen en pompoenen. Ook een leuke herfstkrans mag zeker een opvallende plek krijgen. Zet een herfststuk met prachtige herfstplantjes op tafel en pas de kussens, plaids en kaarsen aan het seizoen aan. Oranje, bruine, gele en rode tinten mogen zeker terugkomen in de decoratie. Loop een rondje door GroenRijk Den Bosch en u ziet een breed scala aan leuke accessoires voor binnen en buiten.

4 Seizoenen genieten met een veranda van Top Veranda's

Bij Top Veranda’s vindt u de perfecte veranda, tuinkamer of overkapping waar u het gehele jaar van kunt genieten. We bespreken graag de mogelijkheden wat betreft dakbedekking, wanden en schuifpui. Ook voor extra’s als heaters en zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. We hopen u snel te zien bij Top Veranda’s in Den Bosch!

Contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden