How-to: verlichting in de veranda?

How-to: verlichting in de veranda?

De winter staat alweer voor de deur en dat betekent: koudere temperaturen en donkere avonden. Als u thuis een prachtige veranda of overkapping heeft staan, dan is verlichting in de veranda essentieel. Heerlijk weg ploffen op de stoel in uw veranda met een lekker boek en een heerlijk kopje chocomel: daar hoort de juiste verlichting uiteraard bij. Wij geven u vandaag wat tips om er altijd goed verlicht bij te zitten dit najaar.

Verlichting
 

Veranda verlichting: winters genieten!

De veranda is niet alleen weggelegd om te benutten in de zomermaanden, juist in de koude wintermaanden is dit ook volop genieten. Zowel verwarming als verlichting in uw overkapping brengt volop sfeer met zich mee waardoor u alleen, met uw gezin of met een groep vrienden heerlijk kan genieten op de donkere avonden. Wij geven u enkele tips mee waar u rekening mee moet houden:

  • Kies voor duurzaam een koop LED verlichting voor de veranda
  • Kies buitenverlichting die aansluit bij de rest van de tuin
  • Koop altijd buitenlampen met een IP44-waarde of hoger

Veranda verlichting: winters genieten!

De LED verlichting van Top Veranda's

We kunnen er niet meer omheen draaien: LED verlichting is dé toekomst als we kijken naar buitenlampen voor in de veranda. Waar komt deze populariteit toch vandaan? Wij leggen het u met liefde uit. Zo hebben LED lampen een langere levensduur dan de normale tuinverlichting én LED buitenverlichting is ook nog eens energiezuiniger. Indirect betekent het dat dit een stuk goedkoper is voor u en uw portemonnee als we dit bijvoorbeeld met een gloeilamp vergelijken. Naast de LED spots en LED strips die wij aanbieden, is er ook een LED exclusive collectie verkrijgbaar. Deze is voorzien van een kabel, trafo en een afstandsbediening met dimfunctie. Zo kunt u ook sfeervolle avonden voorzien van een klein sfeerlichtje, zodat u nog niet naar binnen hoeft en de avond onder de overkapping kunt voortzetten, ongeacht het tijdstip. Ideaal zo'n LED inbouwspots set! 

De LED verlichting van Top Veranda's

Verlichting in en onder de veranda: veiligheid voorop!

Natuurlijk heeft verlichting naast een functionele functie ook een ander doel: veiligheid! U krijg een veilig gevoel zodra een overkapping verlichting is en u kan zich bovendien beter oriënteren en ziet u geen drempels over het hoofd.

Veranda's én bijpassende verlichting

Van landelijke verlichting tot halogeen verlichting: Top Veranda's biedt u van alles. Onze werknemers bouwen de LED spots of LED strips op een zodanige manier in, dat dit prachtig in het design past. Voor meer informatie over de verlichting bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom! Daar kunt u ook zien hoe de diverse soorten verlichting er uit zien onder de overkapping. Verlichting uitbreiden met extra LED lampen of een afstandsbediening? Vraag naar de mogelijkheden van overkapping verlichting en veranda lampen & neem contact met ons op.

Brochure aanvragen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

#Staycation in uw eigen veranda!

Genieten in je veranda deze zomer!

...Lees meer...
Maak uw veranda geschikt voor zowel de zomer als de winter

Een veranda is een heerlijke plek om te genieten, bij te komen van uw dag of een goed gesprek te voeren op de lange avonden. U kunt langer buiten genieten in de zomer en in de winter zit u lekker warmpjes de sneeuw te bewonderen onder een dekentje of eventueel met een terrasverwarmer. Ziet u zich daar ook al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op! Wilt u ook vaker gebruikmaken van uw veranda...

Lees meer...
Veranda te warm in de zomer?

Veranda te warm in de zomer? Ontdek alle tips en tricks om dit te voorkomen en volop te genieten van uw veranda. Een veranda is er namelijk om juist volop van te genieten als de zon schijnt. Om te voorkomen dat uw veranda te warm wordt in de heerlijke zomermaanden, hebben wij de volgende tips voor uw op een rijtje gezet.

...Lees meer...
Top 3 tuinkamers

Een tuinkamer is een echte aanwinst voor uw huis en tuin. Een tuinkamer kan namelijk eindeloze combinaties bieden: u kunt er in de wintermaanden genieten met een goed boek en lekker kopje thee, maar ook in de zomermaanden biedt een tuinkamer talloze mogelijkheden. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, hè? Wij maken uw droom graag werkelijkheid! Bekijk onze top 3 tuinkamers.

...Lees meer...