How-to: verlichting in de veranda?

How-to: verlichting in de veranda?

De winter staat alweer voor de deur en dat betekent: koudere temperaturen en donkere avonden. Als u thuis een prachtige veranda of overkapping heeft staan, dan is verlichting in de veranda essentieel. Heerlijk weg ploffen op de stoel in uw veranda met een lekker boek en een heerlijk kopje chocomel: daar hoort de juiste verlichting uiteraard bij. Wij geven u vandaag wat tips om er altijd goed verlicht bij te zitten dit najaar.

Verlichting
 

Veranda verlichting: winters genieten!

De veranda is niet alleen weggelegd om te benutten in de zomermaanden, juist in de koude wintermaanden is dit ook volop genieten. Zowel verwarming als verlichting in uw overkapping brengt volop sfeer met zich mee waardoor u alleen, met uw gezin of met een groep vrienden heerlijk kan genieten op de donkere avonden. Wij geven u enkele tips mee waar u rekening mee moet houden:

  • Kies voor duurzaam een koop LED verlichting voor de veranda
  • Kies buitenverlichting die aansluit bij de rest van de tuin
  • Koop altijd buitenlampen met een IP44-waarde of hoger

Veranda verlichting: winters genieten!

De LED verlichting van Top Veranda's

We kunnen er niet meer omheen draaien: LED verlichting is dé toekomst als we kijken naar buitenlampen voor in de veranda. Waar komt deze populariteit toch vandaan? Wij leggen het u met liefde uit. Zo hebben LED lampen een langere levensduur dan de normale tuinverlichting én LED buitenverlichting is ook nog eens energiezuiniger. Indirect betekent het dat dit een stuk goedkoper is voor u en uw portemonnee als we dit bijvoorbeeld met een gloeilamp vergelijken. Naast de LED spots en LED strips die wij aanbieden, is er ook een LED exclusive collectie verkrijgbaar. Deze is voorzien van een kabel, trafo en een afstandsbediening met dimfunctie. Zo kunt u ook sfeervolle avonden voorzien van een klein sfeerlichtje, zodat u nog niet naar binnen hoeft en de avond onder de overkapping kunt voortzetten, ongeacht het tijdstip. Ideaal zo'n LED inbouwspots set! 

De LED verlichting van Top Veranda's

Verlichting in en onder de veranda: veiligheid voorop!

Natuurlijk heeft verlichting naast een functionele functie ook een ander doel: veiligheid! U krijg een veilig gevoel zodra een overkapping verlichting is en u kan zich bovendien beter oriënteren en ziet u geen drempels over het hoofd.

Veranda's én bijpassende verlichting

Van landelijke verlichting tot halogeen verlichting: Top Veranda's biedt u van alles. Onze werknemers bouwen de LED spots of LED strips op een zodanige manier in, dat dit prachtig in het design past. Voor meer informatie over de verlichting bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom! Daar kunt u ook zien hoe de diverse soorten verlichting er uit zien onder de overkapping. Verlichting uitbreiden met extra LED lampen of een afstandsbediening? Vraag naar de mogelijkheden van overkapping verlichting en veranda lampen & neem contact met ons op.

Brochure aanvragen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Stijlvol en praktisch: lamellendoek

Het binnenseizoen is net begonnen, maar dat betekent niet dat u uw veranda moet laten voor wat het is. U wilt niets liever dan optimaal genieten van uw terras of tuin, toch? Met een lamellendoek bent u de baas over de hoeveelheid zon en schaduw die uw veranda binnen schijnt. Dit fantastische accessoire voor uw glazen of polycarbonaat veranda geeft u de macht over zowel het voorjaarszonnetje als de winterzon. Of u nu zin heeft in een z...

Lees meer...
Maak kennis met: pergola met harmonicadoek!

Terwijl de koudste dagen van het jaar in aantocht zijn, is het goed om vast na te denken over de perfecte manier om straks, wanneer de lente weer aanbreekt, van de buitenlucht te genieten. Als u op zoek bent naar een stukje paradijs in uw eigen achtertuin, dan is onze aluminium pergola met zonnedoek uw antwoord op die zoektocht. Laat ons van Top Veranda's u meenemen op een creatieve reis door de wereld van de pergola en het harmonicahoek, w...

Lees meer...
Ontdek de overstekende terrasoverkapping

Het is tijd om ons te verdiepen in een gloednieuwe trend die de wereld van de buitenruimtes op zijn kop zet: overstekende overkappingen. Als u van plan bent om uw buitenruimte te upgraden met een terrasoverkapping, dan bent u hier aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie. Deze innovatieve constructie biedt een unieke oplossing om te genieten van uw tuin en terras, zelfs wanneer Moeder Natuur haar grillige buien heeft. La...

Lees meer...
Tuinkamer als ideale thuiskantoor

Ontdek efficiënt werken in rust en stijl!

...Lees meer...
HEEFT U EEN VRAAG OVER ONZE SERVICE?

Ons team staat voor u klaar!

Contact & openingstijden