Montage team

Top Veranda's werkt al jaren met dezelfde montage team. Het plaatsen van een veranda is namelijk maatwerk en dat vraagt om een professionele aanpak door vaklui met goed gereedschap. Dit montage team heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van maatwerk veranda's in alle soorten en maten. Als u bij ons een veranda gekocht heeft dan komen wij op afspraak de veranda plaatsen.

Van A tot Z

Ons montage team verzorgt de plaatsing van de veranda van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij uw hemelwater indien gewenst onder de grond aansluiten en vervolgens uw straatwerk weer netjes terug leggen. Ook de bestrating rondom de staanders van de veranda wordt weer goed neergelegd. Verder sluit het montageteam uw verlichting onder de veranda aan én kunnen zij zorgen dat de (terras)verwarming onder de veranda werkt. Dit zijn zaken die heel vanzelfsprekend lijken, echter doen veel van onze collega veranda-leveranciers dit niet. Daar zijn graaf- en bestrating werkzaamheden, elektriciteit-aansluitingen uitgesloten op de offerte. Bij ons niet!

Vergeet de nazorg niet

Ook heel belangrijk: de nazorg. Na oplevering van de veranda loopt ons montageteam de hele veranda samen met u na en pas als u helemaal tevreden bent dan tekenen we samen een opleveringsformulier. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!